NAŠ GLUMAC BIO PODSTANAR U BEOGRADU, A SAD GRADI MONTAŽNU KUĆU U ČORTANOVCIMA: Ovaj slavni par su mu PRVE KOMŠIJE!
Foto: Kurir Televizija

zbog deteta se odlučio na ovaj korak

NAŠ GLUMAC BIO PODSTANAR U BEOGRADU, A SAD GRADI MONTAŽNU KUĆU U ČORTANOVCIMA: Ovaj slavni par su mu PRVE KOMŠIJE!

Pop kultura -

Naš glumac Raša Bukvić već određeno vreme živi kao podstanar u Beogradu, pa je rešio da pobegne od gradske vreve i da sagradi montažnu kuću u Čortanovcima.

Njegovo imanje se, kako je pisao "Kurir", nalazi u komšiluku Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića. Njih dvoje tamo imaju vikendicu.

Raša Bukvić
foto: Kurir televizija

Raša Bukvić je rođen u Somboru, a studirao je u Beogradu. Radio je u Parizu i Los Anđelesu, gde je snimio brojne filmove sa inostranim kolegama. U Srbiju je odlučio da se vrati 2017. godine, kada je dobio ponudu za seriju "Besa".

Radivoje Bukvić, Radivoje Raša Bukvić, Raša Bukvić
foto: Zorana Jevtić

I posle 12 godina rada u Parizu nije bilo pošteno da nekom ovde uzimam prostor i da se vraćam. Sada kada sam se vratio, a jeste da i dalje donekle funkcionišem na relaciji Pariz-Beograd, ipak sam više koncentrisan na domaće tržište. Sada mi je ovde dete, pa ovde treba i da radim i bistvujem. U mom slučaju se pokazalo da je bilo pametno kada sam odlazio, a isto tako i kada sam se vratio - govorio je za medije glumac.

Raša Bukvić
foto: Kurir televizija

Glumac se vratio u Beograd i zbog ljubavi s koleginicom Marijom Bergam. Međutim, sada je ponovo slobodan, pa je odlučio da mu baza bude van metropole.

Inače, glumac ima stan u Parizu.

- Generalno nisam prekinuo vezu sa Francuskom, već kada su krenuli korona i zatvaranja, prosto mi više nije prijao put i nekako sam se posvetio životu ovde - pričao je Bukvić nedavno za "Blic".

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

01:27

SELO DREN ČUVA OSTATKE NAJSTARIJE PRAVOSLAVNE SVETINJE NA KOSMETU! Sada u njemu živi 200 ljudi, a školu pohađa samo ŠESTORO DECE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track