DŽEJ LO I BEN AFLEK SE SVAĐAJU NA SVAKOM ĆOŠKU! Njeno LICE kada je videla KAMERU svi komentarišu (FOTO)
Foto: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

napeto

DŽEJ LO I BEN AFLEK SE SVAĐAJU NA SVAKOM ĆOŠKU! Njeno LICE kada je videla KAMERU svi komentarišu (FOTO)

Pop kultura -

Izgleda da Dženifer Lopez (53) I Ben Aflek (50) ne mogu da se suzdrže od žestokih rasprava pred očima javnosti.

Naime, par se u sredu uveče pojavio u Los Anđelesu na premijeri Dženiferinog filma 'Majka'. Oboje su imali ozbiljne izraze na licu, a ubrzo je namrštena pevačica i glumica počela nešto da gestikulira svom suprugu. On je izgledao nezadovoljno i počeo joj je odgovarati te pokazivati nešto.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Nakon što su ih snimili tokom napetog razgovora, supružnici su nabacili blistave osmehe i poljupce za poziranje pred fotografima.

Ova situacija podsetila je na njihovu svađu s dodele Gremija u februaru. Tada su snimljeni kako se prepiru i njihovi snimci su postali viralni. Kako su pisali strani mediji, razlog napetosti između Dženifer i Bena je bio taj što je ona htela da se glumac potrudi na dodeli i ponaša kao da mu je zabavno. Otkriveno je i šta je pevačica rekla svom suprugu.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

'Prestani. Izgledaj više prijateljski. Izgledaj motivisano', opomenula ga je Lopez. 'Mogao bih', odgovorio joj je Aflek.

Njihova rasprava je započela nakon što je glumac šaputao pevačici na uho nakon čega se ona trznula i otresla na njega te mu tako odgovorila na ono što je rekao. Tada se Ben počeo mrštiti i popravljati prsluk i držanje pre nego što je paru sinulo da ih snima kamera.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: CBS / Planet / Profimedia

Lopez je s ledenim izrazom lica pokušala da sakrije trenutak, iako je Aflek celo veče izgledao nesretno i kao da mu je dosadno. Zbog toga su na njihov račun krenule šale na TikToku.

'Dženifer Garner kod kuće jede kokice i misli: 'Devojko, on je sad tvoj problem'', 'Producenti Gremija su tako čudni zbog ovoga, ali ja to volim', 'Njeno lice kada je videla kameru', komentarisali su.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Twitter/goldengateblond

Iako je jasno da između para nije bajno, Dženifer je to tada pokušavala dokazati. Pevačica je na Instagramu objavila video na kojem se čini kao da je sve između nje i Afleka savršeno.

'Uvek najbolje vreme s mojom ljubavi, mojim suprugom', poručila je.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:27

DŽEJ LO PLAČE OD SREĆE: Čim je kročila u stan, dočekalo ju je OVO! Latino bomba snimljena u KUĆNOJ VARIJANTI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track