DA LI TO MEGAN SVIMA NAMERNO TERA INAT? Jedan DETALJ na proslavi rođendana njenog sina BAŠ bode oči! (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

opet podigla prašinu

DA LI TO MEGAN SVIMA NAMERNO TERA INAT? Jedan DETALJ na proslavi rođendana njenog sina BAŠ bode oči! (FOTO)

Pop kultura -

Pre nekoliko dana održala se svečana ceremonija krunisanja kralja Čarlsa III, a oči sveta bile su uprte u njegovog mlađeg sina princa Harija koji je na ceremoniju došao sam.

Megan Markl, njegova supruga je ostala u Kaliforniji sa njihovim sinom Arčijem koji je slavio četvrti rođendan. Upravo je zbog toga Hari odmah otišao sa ceremonije iz Londona kako bi stigao na proslavu.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na rođendan su bili pozvani njena majka Dorija Regland, Meganini školski drugovi i ostali prijatelji koji su se okupili u njihovoj vili u Montesitu. Mali Arči uživao je u torti od limuna koju mu je Megan napravila koristeći voće iz njihovog vrta.

Inače, na dan Arčijevog rođendana, Meganin i Harijev prijatelj, britanski fotograf Misan Hariman, objavio je na društvenim mrežama fotografiju njihovog sina Arčija.

'Želim ti najsretniji rođendan, Arči', napisao je Misan uz fotografiju dečaka koji dodiruje sliku svoje bake, pokojne princeze Dajane. Reč je o kadru iz dokumentarne serije 'Hari i Megan' koja je izašla krajem prošle godine.

Megan Markl
foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogi su komentarisali da je učinio neprimeren potez na dan Čarlsovog krunisanja, a okomili su se i na Megan. Druge je pak prizor raznežio.

'Koristiš Dajaninu sliku, opet. Stvarno, za njegov rođendan? Jadan izbor fotografije', 'Sretan rođendan Arči. Šteta što je tvoja majka stavila sebe iznad svih ostalih. Ti i tvoja sestra mogli ste biti na dedinom krunisanju', 'Jadno', 'Da, Megan koristi kao oružje princezu Dajanu s Arčijem, stvarno otmeno, sjajno postavljena slika', 'Kakva smešna slika', 'Iskreno, ovo je čudna fotografija za objavu na dečiji rođendan', 'Šta je s ažuriranom fotografijom s celom porodicom, umesto da ovo objavljujete da manipulišete i bacate senku na kraljevsku porodicu', bili su neki od komentara.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, Misan je jako blizak saj Megan i Harijem te je objavio fotografiju njihove ćerke Lilibet Dajane na njen prvi rođendan u junu prošle godine. Takođe je bio autor fotografija kojima je Markl otkrila javnosti da je drugi put trudna.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

04:42

Krunisanje kralja Čarlsa III

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track