POGLEDAJTE TRENUTAK KAD JE POLJAKINJA NA EUROSONGU OSTALA BEZ DELA HALJINE: Publika vrisnula nikad jače a evo kako je to izgledalo
Foto: Printscreen RTS3

VIDEO

POGLEDAJTE TRENUTAK KAD JE POLJAKINJA NA EUROSONGU OSTALA BEZ DELA HALJINE: Publika vrisnula nikad jače a evo kako je to izgledalo

Pop kultura -

U drugom polufinalu Evrovizije nastupili su predstavnici 16 zemalja, od kojih se posebno istakla predstavnica Poljske, koja je tokom nastupa ostala bez dela haljine, što je u areni ispraćeno ovacijama, a na društvenim mrežama nije baš podržano.

Pevačica Blanka Stajklov s pesmom "Solo" pobrinula se za sjajnu atmosferu u liverpulskoj Areni i veselim ritmova razigrala je publiku.

I ona je na bini zanjihala kukovima, a u jednom trenutku njeni prateći plesači su joj s haljine strgli "višak" tkanine. Sve je popraćeno glasnim ovacijama publike, a Blanka se zatim u narandžastoj mini haljini još više razbacala po velikoj sceni.

Evrovizija, Poljska
foto: Printscreen RTS3

Blanka je pola Poljakinja, a pola Bugarka. Nakon što je napisala svoju prvu pesmu kad je imala 14 godina dok je živela u poljskom gradu Ščećinu, Blanka je znala da želi da bude pop zvezda, pa je s majkom otišla u SAD, gde je provela četiri godine i usavršavala talenst. Jedno od mesta na kojima je nastupala bio je klub The Bitter End, u kojem je Lejdi Gaga započela svoju karijeru.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:33

ZNAČI MU KONSTRAKTINA PODRŠKA, ALI NJENA REČ JE BIBLIJA! Luk Blek otkrio čija podrška ga je posebno iznenadila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track