OVA ŽENA JE OSVOJILA SRCE MRLETA IZ GRUPE „LET 3“: Venčanje su mnogo puta ODLAGALI, a imaju ćerku i 10 godina veze iza sebe! FOTO
Foto: Printscreen RTS

ONA JE GOVORILA O NJIHOVOM ODNOSU

OVA ŽENA JE OSVOJILA SRCE MRLETA IZ GRUPE „LET 3“: Venčanje su mnogo puta ODLAGALI, a imaju ćerku i 10 godina veze iza sebe! FOTO

Pop kultura -

Hrvatska grupa "Let 3" privlači veliku pažnju svojim neobičnim tekstovima, kontroverznim nastupima i nesvakidašnjim stajlinzima, a iako su jako popularni zbog svojih pesama, malo ko zna detalje o privatnom životu članova benda.

Evrovizija 2023
foto: Printscreen RTS

Zato je za fanove ovog benda posebno značajno što je Ivana Mazurkijević, izabranica Damira Martinovića Mrleta, otvoreno pričala o njihovoj ljubavi.

- Sve nesuglasice između mene i Mrleta nastaju kao posledica svakodnevnog života. Ne treba zaboraviti da smo se mi našli u zreloj fazi. Ja sam bila stara cura, a on stari momak, što je strava kad su u pitanju kućne obaveze - rekla je ona za „24sata.hr“.

- Najčešće smo razapeti između dve lokacije. Jedna je njegova Rijeka, a druga moje Turopolje - dodala je ona, govoreći o njihovom svakodnevnom životu.

On i Ivana više puta do sada su planirali da stanu pred oltar, budući da su zajedno više od 10 godina i imaju ćerku Evu koja je rođena 2011. godine. Naslednicu ne vole da eksponiraju u javnosti, ali se ipak pojavila u njihovom zajedničkom projektu – spotu za pesmu „Seagull“.

- Upoznali smo se prilikom nekih koncerata u ‘Klubu 100’ koje sam ja organizovala jer sam bila programska voditeljka. Nakon što je HDZ pobedio u Gorici, odmah su nas skinuli, a zadnja predstava bila je ‘Kiklop’ Ivice Buljana. Provokativna i snažna predstava koja je i zbog našeg odlaska uzburkala moje uspavane srčane zaliske. Tu se iz pepela rodila Eva. Prva žena - istakla je svojevremeno Ivana za „Dnevnik.hr“.

Kako je ispričala, njih dvoje su planirali da se venčaju 2021. godine, ali je ona dobila pozitivan test na koronavirus, te su sve odložili. I nekoliko puta pre toga, otkazivali su venčanje.

Mrle je ranije bio u braku sa Jelenom Germuth, a sa njom je dobio ćerku Rožu.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track