VEŠTAČKA INTELIGENCIJA DONELA ODLUKU! Evo šta misli koja zemlja će odneti pobedu na EVROVIZIJI: Šta vi kažete na to? (ANKETA)
Foto: Printscreen RTS

slažete li se?

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA DONELA ODLUKU! Evo šta misli koja zemlja će odneti pobedu na EVROVIZIJI: Šta vi kažete na to? (ANKETA)

Pop kultura -

Večeras se održava veliko finale ovogodišnjeg takmičenja Evrovizija, a mnogi se već spremaju da vatreno navijaju za svoje fanove. Mnoge zanima koja će zemlja ove godine odneti pobedu.

Evrovizija 2023
foto: Printscreen RTS

Stranice za klađenje upitale su veštačku inteligenciju ChatGPT da analizira koji su favoriti za pobedu u finalu Evrovizije 2023, a mnogi, pa i veštačka inteligencija, očekuju da će švedska predstavnica Lorin odneti pobedu. Evo šta je ChatGPT napisao o tome:

- Evrovizija 2023. održana je 13. maja. Bilo je to dinamično veče ispunjeno senzacionalnim nastupima i žestokom konkurencijom. Nakon uzbudljivog takmičenja, pobednica je bila Švedska sa svojom fantastičnom pesmom. Švedska takmičarka osvojila je srca i sudija i publike svojim izuzetnim glasom, hipnotišućom izvedbom i kombinacijom modernih i tradicionalnih muzičkih elemenata. Dobii su zapanjujućih 298 bodova i time osigurali zasluženu pobedu - napisala je AI.

(Kurir.rs/Novosti)

Bonus video:

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track