KONAČNO OTKRIVENO OKO ČEGA SU SE PREPIRALI DŽEJ LO I BEN AFLEK: Napravili SKANDAL, pa se sad "PERU", a evo šta je PROBLEM! (FOTO)
Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

naprave haos, pa se PRAVDAJU

KONAČNO OTKRIVENO OKO ČEGA SU SE PREPIRALI DŽEJ LO I BEN AFLEK: Napravili SKANDAL, pa se sad "PERU", a evo šta je PROBLEM! (FOTO)

Pop kultura -

Dženifer Lopez i Ben Aflek po svemu sudeći, nikako ne mogu da se ustale i smire strasti. Naime, slavni par ne prestaje da se svađa u javnosti i da pravi ispade, međutim čitač usana dešifrovao je njihov razgovor sa crvenog tepiha i ovo su detalji.

Prema njegovim rečima, poznati supružnici su pričali o fotografisanju odnosno kako da zauzmu najbolju pozu na crvenom tepihu. Stručnjak za neverbalnu komunikaciju rekao je da je pevačica pitala supruga da li se njen "top" nije pomerio, da li ne otkriva previše.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Faye Sadou/MPI / Capital pictures / Profimedia

Nakon što su zauzeli odgovarajući pozu na crvenom tepihu, on joj je rekao: "Ne brini, dušo".

"Priđi mi bliže", rekla mu je Dženifer. "To smo mi, gotovo", rekao joj je nakon fotografisanja i poljubio, a zatim pitao da li je dobro. Nakon što mu je potvrdno odgovorila Dženifer mu je poručila da moraju da "priđu tamo".

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek bili su u centru skandala i pre nekoliko meseci na dodeli Gremija u Los Anđelesu, činilo se da su se u jednom momentu posvađali a onda je on rekao da se samo šalio sa suprugom zbog voditelja Trevora Noe. Red skandala, red objašnjanja - a neko će reći opravdanja.

Brak poznatog para se za sada odvija na neobičan način, ne odaju utisak bračne idile, a sve ono što zbunjuje javnost možda uskoro dobije neko novo objašnjenje, mada su slike a i snimak rekli mnogo toga.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:27

DŽEJ LO PLAČE OD SREĆE: Čim je kročila u stan, dočekalo ju je OVO! Latino bomba snimljena u KUĆNOJ VARIJANTI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track