PRIJATELJICA MEGAN MARKL OBJAVILA NOVU SLIKU VOJVOTKINJE UZ DIRLJIVU PORUKU! Dotakla se roditeljstva: Ti se boriš za njih!
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Evo šta je rekla

PRIJATELJICA MEGAN MARKL OBJAVILA NOVU SLIKU VOJVOTKINJE UZ DIRLJIVU PORUKU! Dotakla se roditeljstva: Ti se boriš za njih!

Pop kultura -

Prijateljica Megan Markl objavila je dirljviu poruku na Instagramu uz zajedničku fotografiju. Manekenka Keli Meki Začven i vojvotkinju od Saseksa spaja dugogodišnje prijateljstvo. Ovo je bio povod za novu objavu.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Keli je podelila sa javnošću dirljivu objavu uoči sutrašnjeg Dana majki u Americi. Ona je prošle godine izgubila devetogodišnjeg sina Džordža. Megan Markl i princ Hari donirali su 5.000 dolara za GoFundMe akciju prikupljanja sredstava u ime svoje dece Arčija i Lilibet nakon što je preminuo sin njihove prijateljice. Dečak je iznenada umro u porodičnom domu.

Keli je suosnivačica Alliance of Moms, zajednice filantropa koji podržavaju trudnice i roditelje tinejdžera u sistemu usvajanja u Los Anđelesu. Pokrenula je i modnu marku dečju odeće, brend koji vodi računa o ekologiji.

- Kako se približava Majčin dan, ne mogu a da ne pomislim na #zajednicu majčinstva. Odmah pomislim na tebe, Meg. Kako si neverovatno nežna, emotivna i srdačna. Kakva neverovatna prijateljica i majka. Zaista sam impresionirana tobom i tako sam ti zahvalna što si deo moje #zajednicemajčinstva.

Ti si uvek prva koja će reći da i podržati one koje voliš. Ti se boriš za one kojima je pomoć potrebna - poručila je Keli, koja ima devetogodišnju ćerku Lili, Džordžovu sestru bliznakinja. Devojčica se bori sa srčanim problemima.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track