JEDNA ZAGRMELA, DOK SU DRUGU ŽESTOKO ISPROZIVALI: Na mrežama pljušte samo kritike, evo šta im se NIJE SVIDELO na haljini! (FOTO)
Foto: LAURENT BENHAMOU / Sipa Press / Profimedia, ipa-agency/IPA Foto: Profimedia

napravila modni "kiks"

JEDNA ZAGRMELA, DOK SU DRUGU ŽESTOKO ISPROZIVALI: Na mrežama pljušte samo kritike, evo šta im se NIJE SVIDELO na haljini! (FOTO)

Pop kultura -

Džesika Aidi Verati i Koko Džejms predstavile su se u svojim glamuroznim toaletama na ovogodišnjem 76. Kanskom festivalu.

Džesika Aidi je tom prilikom pozirala u veoma neobičnoj haljini, a njeno modno izdanje sada važi za jedno od najoriginalnijih na crvenom tepihu. Haljina sa širokim donjim delom, otvorenih leđa i sa provokativni detaljima spada u red odeće koju morate da zapazite. Frizura se odlično uklapala sa odabirom garderobe.

Džesika Verati
foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Pevačica Koko Džejms predstavila se u pravoj sjajnoj modnoj haljini, a onda je sinoć na premijeri "Katibutsu" priredila jedan modni kiks. Naime, zbog pretesnog dekoltea u prvom planu su došle do izražaja njene grudi. Da stvari budu još gore, haljina je, osim problematičnog dekoltea, bila suviše kičasta. Nažalost, ovakvim pojavljivanjem Koko Džejms ubraja se u modne promašaje ovogodišnjeg Kanskog festivala.

Koko Džejms
foto: ipa-agency/IPA Foto: Profimedia

Da je haljina bila šira, odnosno dekolte istaknut na drugčiji način, i modna ocena bi bila bolja, iako stajling sam po sebi nije za pohvalu.

Dolazak Džesike Aidi Verati na Kanski festival protekao je očekivano, glamurozno i zavodljivo jedino su se u šminkanju desili mali propusti koji su pak možda posledica svetla prilikom fotografisanja.

Džesika je inače u braku sa fudbalerom Paris Sen Žermena, Markom Veratijem. Otkako je javnost saznala za njihovu vezu, atraktivnu suprugu fudbalera svi prate u stopu.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

02:41

NOVA SRPSKA SERIJA U INOSTRANSTVU! Zlatni dečko ima šansu da bude predstavljen CELOM SVETU (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track