ZVEZDA IZ "ČUVARA PLAŽE" DANAS SE POTPUNO IZOBLIČILA: Harala je 90-tih, muškarci LUDELI za njom, a onda je upala u PAKAO DROGE!
Foto: Profimedia

NE LIČI NA SEBE

ZVEZDA IZ "ČUVARA PLAŽE" DANAS SE POTPUNO IZOBLIČILA: Harala je 90-tih, muškarci LUDELI za njom, a onda je upala u PAKAO DROGE!

Pop kultura -

Jasmin Blit (54), zvezda "Čuvara plaže" povukla se iz javnog života, a nedavno je snimljena u izlasku u Los Anđelesu. Naime, glumica se baš retko pojavljuje u javnosti, a sada je snimljena u šetnju u ležernom izdanju i sa razbarušenom kosom, a mnogi su i primetili da nekadašnji seks simbol 90-tih sada deluje neprepoznatljivo.

Jasmin Bilt
foto: Internet

Glumica se proslavila ulogom Karolin Holden u američkoj seriji "Čuvari plaže". Pojavljivanje u tada popularnoj seriji pomoglo joj je da pokrene karijeru modela, a lansirala je i vlastitu liniju kupaćih kostima. Dok je nastavila da glumi u serijama kao što su Nash Bridges i Titans, ponašanje iza scene naštetilo je njenoj karijeri.

Jasmina Blit
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumičina karijera se raspala zbog problema sa zloupotrebom droga, a studiji i reditelji su je stavili na crne liste jer se smatralo da je previše izazovno raditi s njom. Na kraju se prijavila u kliniku za rehabilitaciju Promises u Malibuu kako bi pobedila zavisnost od kokaina.

Jasmina Blit
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ali ubrzo nakon što je napustila kliniku, opet je počela da se drogira i 2001. godine uhapšena je kada je policija pronašla kokain kod nje posle saobraćajne nesreće. Priznala je krivicu na sudu i nagodila se na dve godine uslovne kazne i 100 sati društveno korisnog rada.

U članku za časopis Glamour iz 2003. godine napisala je da će se svesno nastaviti truditi držati što dalje od droga, ali da će zavisnot uvek biti deo njenog života.

Kurir.rs

Bonus video:

01:17

Plaža u Australiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track