EVA LONGORIJA SE POJAVILA NA CRVENOM TEPIHU U HALJINI OD 4.500 DINARA: Čuvena glumica izgledala kao MILION DOLARA (FOTO)
Foto: HUBERT BOESL / AFP / Profimedia

blista

EVA LONGORIJA SE POJAVILA NA CRVENOM TEPIHU U HALJINI OD 4.500 DINARA: Čuvena glumica izgledala kao MILION DOLARA (FOTO)

Pop kultura -

U toku je 76. filmski festival u Kanu gde su se okupile brojne zvezde. Festival na francuskoj rivijeri, koji traje do 27. maja i pravo je stecište luksuza i glamura.

I naravno, osim o filmovima, govori se i o glamuroznim kreacijama koje smo ovih dan imali prilike da vidimo na crvenom tepihu.

Svetlucava zlatna haljina s trakama na leđima došla je iz butika na aveniji Melrouz, a glumicu Evu Longoriju mnogi su pitali ko je dizajner haljine. Eva Longorija je stoga za crveni tepih spakovala haljinu koju je kupila u čuvenoj losanđeleskoj Melrouz aveniji, po vrlo povoljnoj ceni.

– Pomislila sam: "Obući ću ovu, ovu pletenu zlatnu, to deluje u redu" – prisetila se Eva. – Niko nije mogao da zna da je to haljina od 40 dolara, što bi bilo nešto više od 4.000 dinara.

(Kurir.rs/Naj žena)

Bonus video:

00:15

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track