KAKVA KRALJICA! PEVAČICA MLADI PRUŽILA NEZABORAVNO VEČE ZA PAMĆENJE: Adel jednoj sveže udatoj devojci ostvarila životni SAN! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

moćno!

KAKVA KRALJICA! PEVAČICA MLADI PRUŽILA NEZABORAVNO VEČE ZA PAMĆENJE: Adel jednoj sveže udatoj devojci ostvarila životni SAN! FOTO

Pop kultura -

Britanska pevačica Adel oduševila je publiku kada se potpisala na venčanicu svoje obožavateljke na koncertu u Las Vegasu. Mlada sa autogramom na venčanici poručuje da su sada svi njeni snovi ostvareni.

Novopečeni mladi par, pravo posle venčanja, otišao je 3. marta na koncert svetski poznate pevačice Adel u Las Vegasu. Na video-snimku koji je objavljen na Instagramu, nisu krili oduševljenje kada se pevačica potpisala na venčanicu mlade.

Mlada je, naime, videvši pevačicu koja je sa mikrofonom u ruci prolazila pored nje, zamolila Adel za autogram, ali na beloj haljini. Adel je navodno pitala mladu da li se upravo venčala, nakon čega je usledio potpis.

„Ostvareni su mi svi snovi – pronašla sam ljubav svog života i Adel je pevala na mom venčanju. Hvala Adel što mi je stvorila uspomenu za ceo život“, napisala je mlada na Instagramu, prenosi RTS.

Britanska pevačica, takođe, podelila je na svom Instagram profilu tu fotografiju, koja je ubrzo postala i viralna na društvenim mrežama. Korisnici su sa oduševljenjem hvalili gest Adel, uz čestitke mladom paru. Iako se sve desilo marta ove godine, snimak i fotoografija su opet postali viralni.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:21

GLUMICA OTKRILA MITOVE O ŠKOLI RODITELJSTVA: Ne može se tamo to naučiti! Savetuje: Dete iz urušene porodice mora OVO da uradi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track