Najnovije vesti

KUVAR UPAO NA IMANJE POZNATOG GLUMCA I PRETIO NJEGOVOJ PORODICI: Besneo i pravio ŠTETU, a uhvaćen je na najgluplji mogući način
Foto: Printscreen Twitter

Da li je moguće?

KUVAR UPAO NA IMANJE POZNATOG GLUMCA I PRETIO NJEGOVOJ PORODICI: Besneo i pravio ŠTETU, a uhvaćen je na najgluplji mogući način

Pop kultura

Muškarac po imenu Džek Bisel koji radi kao kuvar, upao je na imanje Benedikta Kamberbača pa pretio čuvenom glumcu i njegovoj porodici. Provalio je kroz ulazna vrata imanja u severnom Londonu. Indentifikovan je preko dokaza na interfonu.

Benedikt Kamberbač
foto: Profimedia

Bisel koji je radio u restoranu Beaumont u Londonu, vikao je na glumca Benedikta Kamberbača, njegovu suprugu i troje dece koji su se nalazi u kući. Uništavao je imovinu na imanju i iščupao jednu od biljaka posađenu blizu ulaza u kuću pa je bacio u vrt.

U jednom momentu je pljunuo na interfon i prema DNA dokazima je kasnije uhapšen, nakon što je pobego pre dolaska policije. Određena mu je novčana kazna i tri godine zabrana prilaska porodici Kamberbač.

Benedikt Kamberbač
foto: EPA/Laurence Griffiths

Suđenje je obavljeno ovog meseca. Tužioci su rekli da je Bisel kupio hleb u obližnjoj prodavnici i da je rekao prodavcu šta će učiniti. Priznao je krivicu, a kazna mu je izrečena 10. maja. Nejasno je kakva je veza između Bisela i glumca, piše Daily mail. Bisel je i ranije hapšen.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:20

Krađa cveća u beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track