OTKRIVENI BIZARNI DETALJI FETIŠA SLAVNOG REDITELJA: Platio striptizeti 10.000 $ samo da bi mogao OVO da joj radi!
Foto: Profimedia

ODUVEK SE NAGAĐA DA MU JE TO NAJVEĆI UŽITAK

OTKRIVENI BIZARNI DETALJI FETIŠA SLAVNOG REDITELJA: Platio striptizeti 10.000 $ samo da bi mogao OVO da joj radi!

Pop kultura -

Legendarni američki filmski reditelj, 60-godišnji Kventin Tarantino, našao se u centru pažnje nakon što se ovih dana pročulo da je navodno platio ženi koja je radila u jednom striptiz klubu neverovatnih 10 hiljada dolara samo da joj liže stopala.

Ovaj dvostruki dobitnik Oskara, za kojeg se već decenijama tvrdi da ima fetiš na ženska stopala koja se često pojavljuju u njegovim filmovima, navodno je jednoj plesačici u striptiz klubu dao petocifrenu napojnicu kako bu mu dozvolila da joj sisa prste i liže donji deo stopala, prenosi Daily Mail.

Zaposleni holivudskog noćnog kluba Crazy Girls, po imenu Loulajf, koji nije precizirao kada i gde se događaj odigrao, izneo je poprilično živopisne tvrdnje u epizodi potkasta "Get in the Car". Prisetio se kako je Kventin navodno zatražio VIP prostoriju s plesačicom koja ima najveće grudi i zadnjicu, te da je svedočio bizarnim prizorima iz čiste znatiželje.

Kventin Tarantino
foto: Profimedia

"Izuo joj je čizme, jednu po jednu, samo da bi mogao da počne da joj liže donji deo stopala i sisa prste. Nakon otprilike 30 minuta, Tarantino je stao, a njena stopala su izgledala smežurano kao suve šljive. Mislim da joj je dao deset hiljada", ispričao je Looulajf.

Scene Tarantinovih filmova inače često sadrže snimke ljudskih stopala, snimljenih iz velike blizine, a zbog toga je čak progovorio o svom navodnom fetišu na stopala.

"U puno dobrih rediteljskih filmova ima puno stopala. Pre mene, osoba koja je definisala fetišizam stopala bio je Luis Bunjuel, još jedan filmski reditelj. I Hičkok je optužen za to i Sofija Kopola je optužena za to", izjavio je Tarantino u razgovoru za GQ 2021. godine.

Kventin Tarantino
foto: Profimedia

A godinu pre toga je i slavni glumac Bred Pit spomenuo njegov fetiš, dok je primao nagradu za najboljeg sporednog glumca za ulogu u njegovom filmu "Bilo jednom u Holivudu". On se pritom našalio da je reditelj izvukao više žena iz cipela nego američka Putna bezbednosna agencija i zahvalio svojim kolegama - Leu Dikapriju, Margo Robi i stopalima Margo Robi.

Zanimljiv je i podatak da je Kventinova muza, glumica Uma Turman, dopustila da pije šampanjac iz njene štikle u njujorškom klubu Friars Club Roast tokom jedne zabave koja je bila organizovana u čast njegove karijere. Njih dvoje slove kao jedan od najpoznatijih glumačko-rediteljskih dvojaca u Holivudu, otkako se ona prvi put pojavila na audiciji za njegov film "Pulp Fiction" 1994. godine. Zatim je dobila i glavnu ulogu u njegovoj franšizi "Kill Bill", nakon čega ju je on prozvao svojom muzom, mada su ranije negirali da su bili u romantičnoj vezi.

Uma Turman
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kventin je u braku s izraelskom pevačicom Danijelom Pik od 2018. godine, s kojom je 2020. dobio sina Lea, a prošle godine i ćerku, čije ime nisu javno otkrili.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

04:14

ŠTA NAJVIŠE UZBUĐUJE MUŠKARCE, A ŠTA ŽENE? Dr Milošević: Svako od nas ima neki fetiš, problem je ako preraste U PATOLOGIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track