ZBOG SAVRŠENIH TAPASA I GASPAĆA PROŠLI U FINALE ! Raša im rekao da ih tako prave samo Španci i odneli su UBEDLJIVU pobedu
Foto: Kurir Televizija

novi finalisti majki i snajki

ZBOG SAVRŠENIH TAPASA I GASPAĆA PROŠLI U FINALE ! Raša im rekao da ih tako prave samo Španci i odneli su UBEDLJIVU pobedu

Pop kultura -

U subotnjem specijalu zabavne kulinarske emisije Majke i snajke podsetili smo se kako je izgledala prehodna druga po redu polufinalna emisija, a proglašeni su i finialisti.

Ponedeljak

Kostić – Beograd

Prethodnu sedmicu otvorio je tim Kostić. Majka Dragana i snajka Nives spremale su tapase i gaspaćo, a ocenjivao ih je sin i Nikola. Kada su čule šta će spremati ostale su bez teksta jer su se nadale da će dobiti jelo koje je teže za pripremu. Raša je bio oduševljen njihovim učinkom i prokomentarisao: „Samo Španci ovako spremaju tapase!“

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Utorak

Todorović – Beograd

Tim Todorović na čelu sa majkom Koštanom i snajkom Ivanom imao je zadatak je da pripremi veknu od mesa i pohovani ananas. Koštana i ivana su oborile svojevrstan rekord u polufinalu tako što su izgubile čak 26 minuta u nabavci, a Raša je iznenadio Seku pomorandžama u crnoj čokoladi, nakon čega su zaigrali valcer.

Sreda

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Ananijev – Beograd

Majka Emina i snajka Jana spremale su mediteransko jelo: Suvlaki, domaći čips i grčku salatu. Kao i Todorovići pre njih i Ananijevi su zbog nabavke izgubili 26 minuta. Raša je otkrio šta je to noazaet.

Četvrtak

Jovanović – Beograd

Majka Vesna i snajka Daniela spremale su svinjske krmenadle sa jabukama i palentom. Dogodilo se i to čudo da je Seka u jednom trenutku ostala bez tekst što joj nije baš svojstveno, a Raša je tražio naizgled čudnu stvar od takmičarke - da ga udari kutlačom po glavi!

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Petak

Hostman – Beograd

Snajka Biserka i čuvena majka Violetka spremale su slatko kiselu svinjetinu i pohovani ananas. Violetka je u svom stil pravila šou u emisiji, a Seka se pojavila u pravoj bajkerskoj odevnog kombinaciji pa ju je Raša pitao da li je na snimanje došla motorom. Osmislili su i naziv za Sekin novi šou.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Po pravilima takmičenja samo jedna porodica ide u finale, a ta porodica je porododica Kostić čiji su tapasi i gaspaćp izazvali opšte oduševljenje. Kostići su bili ubedljivo prvi na tabeli sa 38 bodova, dok su drugoplasirani Ananijevi imali samo 19.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track