UCENJUJU ME GOLIŠAVIM SLIKAMA I SNIMCIMA: Bivša ponovo optužila Arsu, nakon prijave za nasilje, isplivao novi SKANDAL! (VIDEO)
Foto: Instagram/nikailcic

NOVI SKANDAL

UCENJUJU ME GOLIŠAVIM SLIKAMA I SNIMCIMA: Bivša ponovo optužila Arsu, nakon prijave za nasilje, isplivao novi SKANDAL! (VIDEO)

Pop kultura -

Poznati srpski tiktoker Marko Arsenijević (22), na Instagramu poznatiji kao Arsaovde nedavno je uhapšen nakon što ga je bivša devojka, influenserka Nika Iličić prijavila za nasilje. Njemu je određena zabrana prilaska, i iako je u prvom obraćanju na društvenim mrežama negirao njene navode i napisao da je "pravda spora, ali dostižna", Nika se ponovo oglasila na svom Instagramu gde je otkrila da je žrtva ucene.

Marko Arsenijević
foto: Printscreen/Instagram

U pitanju su njene golišave fotografiije, ali i snimci na kojima se vidi "da konzumira nedozvoljene supstance.

"Uprkos zabrani prilaska, dobijam razne pretnje i ucene sa nekoliko strana, što je isto krivično delo, za koje će isti odgovarati. Niko nije zaslužio, pa ni ja, da pazi kako se oglašava na društvenim mrežama, kako moje privatne fotografije ne bi izašle u javnost. Moje mentalno zdravlje mi je na prvom mestu i smatram da stvari sa kojima me ucenjuje su ozbiljne i iskreno biće mi lakše ako ih čujete od mene. Da naučite iz moje škole", počela je Nika i objasnila o čemu je reč:

Prvo, ima moje slike i snimke na kojima nisam obučena, jer su bile namenjene mom bivšem dečku i našem privatnom četu. Drugo, slike i video na kojima smo sa njegovim društvom prošle godine na odoru na Ibici. Tamo nismo doneli pametne odluke i uzeli smo supstane, koje su, nažalost, previše dostupne svima. Sramim se ovog postupka, glupa sam i neodgovorna. Moji postupci su za svaku osudu, i naučila sam lekciju".

Nika je potom odgovorila i na brojna pitanja pratilaca koji joj ne veruju "jer nije objavila nijedan dokaz da je žrtva nasilja".

"Nisam dužna da objavljujem dokaze, dovoljno je što je cela situacija previše eksponirana. Internet je užasno mesto i ne želim da me pamtite sa povredama koje sam imala.Tužilaštvo, doktori i policija su videli sve dokaze, snimke i fotografije. Fizičke posledice nisu trajne, a na psihičkim ću morati poraditi malo duže".

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:43

EPSTAJNOVA UCENA I TAMA U VISOKIM KRUGOVIMA AMERIKE Jelača: Priča se i danas, da su ga ONI ubili, a ne da je izvršio samoubistvo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track