VRELA BRAZILKA MAMILA POGLEDE SVOJOJ ZANOSNOM POZADINOM NA PLAŽI: Kada je ustala, svi su HIPNOTISANO zurili u njene OBLINE
Foto: MIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

FOTO

VRELA BRAZILKA MAMILA POGLEDE SVOJOJ ZANOSNOM POZADINOM NA PLAŽI: Kada je ustala, svi su HIPNOTISANO zurili u njene OBLINE

Pop kultura -

Karolina Lima, brazilski model i influenserka, poznata je po bujnim, raskošnim oblinama, a na Instagramu je prati preko 4 miliona ljudi. Ona se na ovoj društvenoj mreži često hvali zanosnom figurom na golišavim fotkama, a da njeni atributi nisu plod fotošopa ili dobre poze, dokazuju i nedavne paparaco slike. Naime, paparaci su je "uhvatili" na jednoj plaži u Majamiju.

Atraktivna plavuša uživala je u sunčanju i kupanju, a plažom je paradirala u minijaturnom drečavožutom bikiniju koji je istakao njenu poveću pozadinu, ali i velike grudi.

Karolina Lima
foto: MIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Karolina je, inače, javnosti postala poznata kao Nejmarova izabranica, a kasnije je uplovila u romansu sa još jednim fudbalerom - Ederom Militaom, trenutno igračem Real Madrida.

Ona je sa Ederom prošle godine dobila ćerkicu Sesiliju, ali čitav događaj nije prošao bez drame. Naime, fudbaler je ostavio Limu samo nekoliko dana pred porođaj, ali tu nije kraj niskim udarcima. On je pokrenuo i sudski proces kako bi alimentaciju za dete smanjio 1. 100 evra mesečno, uprkos činjenici da zarađuje 7 miliona evra godišnje!

"Militao još uvek napreduje, njegova profesija je nestabilna i nema mogućnost da šalje više novca", rekao je advokat fudbalera kao obrazloženje.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:20

Brazil se provukao protiv Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track