RAK IZJEDA POZNATU GLUMICU! SAD JE OBJAVILA POTRESNE SNIMKE SA ZRAČENJA: Suze joj teku, bolest je u 4. stadijumu, a muž je ostavio
Foto: Printscreen/Instagram

stigle NAJGORE moguće vesti

RAK IZJEDA POZNATU GLUMICU! SAD JE OBJAVILA POTRESNE SNIMKE SA ZRAČENJA: Suze joj teku, bolest je u 4. stadijumu, a muž je ostavio

Pop kultura -

Glumica Šenon Doerti se trenutno nalazi u jako teškom periodu svog života.

Nedavno se saznalo da se razvodi od svog supruga, reditelja Kurta Isvarienka nakon 11 godina braka, a vest o tome procurila je upravo na njen 52. rođendan.

Šenon Doerti
foto: Profimedia

Njih dvoje nisu zajedno od januara ove godine, a njena je agentkinja je dala naslutiti da je razlog tome njegova prevara.

"Razvod je poslednje šta je Šenen želela. Nažalost, nije imala druge opcije", rekla je njena predstavnica Lesli Sloan, a njena agentknja je novinarima TMZ-a preporučila da se obrate Kurtovoj agentknji jer je ona "intimno uključena" u situaciju.

Drugi izvor blizak glumici je otkrio da glumici "nije dobro" zdravstveno i dodao da je ovaj razvod daleko od prijateljskog, nazvavši ga "vrlo ogorčenim".

Šenon Doerti
foto: Profimedia/Backgrid

U dokumentima je navedeno i da je Šenon tražila alimentaciju, ali da joj Kurt ne želi da je da.

Ionako teška situacija postala je još teža jer joj se pogoršalo zdravstveno stanje. Naime, ona je otkrila da joj je rak dojke koji je trenutno u četvrtom stadijumu i s kojim se godinama bori metastazirao i na mozak.

Šenon Doerti
foto: Printscreen/Instagram

Otkrila je da je za to saznala u januaru ove godine, dakle upravo u vreme kad se razišla s Kurtom i da je 12. januara obavila prvu rundu terapije radijacijom.

Objavila je dva snimka sa samog procesa radijacije, a na jednoj nosi masku na licu koja je pričvršćena za površinu na kojoj leži. Glumici u jednom trenu počnu da teku suze.

Šenon Doerti
foto: Printscreen/Instagram

"12. januara je počela prva runda radijacije. Moj strah je očigledan. Jako sam klaustrofobična i puno toga mi se događalo u životu. Srećna sam što imam odlične lekare i tehničare. Ali, strah, previranja, vreme u kojem se to događalo... Ovako rak može da izgleda", napisala je uz objavu.

Doerti je 2015. uspela da pobedi rak dojke, nakon što je prošla mastektomiju i hemoterapiju. No, u februaru 2020. otkrila je da joj je ponovno dijagnostikovana bolest.

"Užasnuta sam. Patim najviše zbog supruga, Kurta i moje majke kojima ovo jako teško pada", rekla je tada.

"Opet imam rak, stadijum 4. On je metastazirao u moje telo i znam šta to znači. Pitala sam se mnogo puta: ‘Zašto ja?’, A onda kažem: ‘A zašto ne ja?’ Teško mi je', rekla je glumica tad.

Šenon Doerti
foto: Printscreen/Instagram

Svojevremeno je otkrila i da piše oproštajna pisma i snima video zapise za svoje bližnje i da je pronašla pesmu koju želi da joj se peva i svira na poslednjem ispraćaju, a pripremila je i odeću za sahranu.

"Znam u čemu želim da odem na drugi svet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim da budem lepa. Želim svima da ostanem u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci i da ispravim neke odnose, izviniti se ljudima koje sam povredila - svesno ili nesvesno. Nastojim da živim punim plućima i uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo', rekla je Šenon za američke medije tada.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:55

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track