JA SAM ZVER, BRIJEM LICE SVAKOG DANA: Jedna od najlepših glumica na svetu MUKU MUČI s dlačicama, pa pokazala KAKO SE BORI s tim
Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NIJE JOJ LAKO

JA SAM ZVER, BRIJEM LICE SVAKOG DANA: Jedna od najlepših glumica na svetu MUKU MUČI s dlačicama, pa pokazala KAKO SE BORI s tim

Pop kultura -

Eva Mendes nedavno je na Instagramu pokrenula priču o problemu dlačica na licu, a potom je objavila snimak na kojem je otkrila kako ih se rešava jer sa njima, kako kaže, ceo život ima problem.

Glumica, koja je u braku s jednim od najpoželjnijih muškaraca u Holivudu, Rajanom Goslingom, na svom Instagram profilu je objavila video u kojem radi tretman skidanja dlačica s lica, a neki njeni fanovi bili su znatiželjni, pa su je pitali koliko često radi ovakve tretmane.

“Ja sam zver, pa mi tretman verovatno treba svaki drugi dan. Kosa mi ponovo poraste ako se naježim. Da li me razumete? Doslovno ću brijati noge pod tušem, a onda ću da se naježim, i sav moj trud biće uzalud", napisala je iskreno Eva Mendes.

"Brijem svoje lice. Dobila sam mnogo komentara na jučerašnju objavu od žena koje su brijale lice godinama - u redu, pretpostavljam da je 'dermaplaning' preferirana reč", napisala je Mendes u objavi.

Tretman koji je Mendes pokazala na svom Instagram profilu je takozvani dermaplaning - tehnika koja uz pomoć "nožića" skida površinske slojeve kože čime se skidaju i dlačice, ali i smanjuje pojava ožiljaka od akni i bora.

Mendes ne krije da svakodnevno odlazi na razne tretmane ulepšavanja pa je nedavno otkrila da je radila i takozvani dijamantni piling lica. Osim toga, ističe svoje česte odlaske pedikiru i frizeru.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

01:42

NEMA ŠANSE DA OVO ZNATE! Kako je leskovačko selo Donje Brijanje dobilo ime? Evo šta je ispričao Ćure ispred prodavnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track