ĆERKA ČARLIJA ŠINA ULAZI U INDUSTRIJU ZA ODRASLE: Odlučila da zarađuje NA GOLOTINJI, a evo šta na to kaže njen PROBLEMATIČNI OTAC
Foto: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ne odustaje od ideje

ĆERKA ČARLIJA ŠINA ULAZI U INDUSTRIJU ZA ODRASLE: Odlučila da zarađuje NA GOLOTINJI, a evo šta na to kaže njen PROBLEMATIČNI OTAC

Pop kultura -

Ćerka jedne od nekad najseksepilnijih glumica Holivuda, Denis Ričards, i jednog od najproblematičnijih glumaca filmske industrije, Čarlija Šina, 19-godišnja Semi Šin, odlučila je da se baviti softkor p*rnografijom.

Samom najavom izazvala je oduševljenje hiljada svojih pratilaca na društvenim mrežama koji jedva čekaju da vide njene obnažene fotografije iako, budimo iskreni, nije ni na dosadašnjim objavama previše prepuštala mašti.

Takođe je najavila kako će se podvrgnuti operaciji povećanja grudi, koje zove "moje devojke", kako bi one bile spremne za pokazivanje na OnlyFans platformi, a mora da prođe i potpunu trajnu depilaciju laserom jer je prosto "mrzi da se konstantno brije".

Nije prva u porodici koja je odlučila da zarađuje na svom lepom telu, njena majka Denis pre dvadeset godina obnažila se za Plejboj. Kaže kako ima punu podršku porodice.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Bonus video:

00:56

PORNO GLUMICA REKLA SVE TAJNE OVOG POSLA, OVAKO JE ZAPOČELA KARIJERU! Poziva na SAJAM EROTIKE, gde će uživo imati intimne odnose!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track