"NE PITAŠ MATORCE KAKO SU! RIZIKUJEŠ DA TE NAŠAMARAJU" Branko Kockica zatekao voditelja Ivana Gajića urnebesnom anegdotom
Foto: Kurir TV

kurir tv

"NE PITAŠ MATORCE KAKO SU! RIZIKUJEŠ DA TE NAŠAMARAJU" Branko Kockica zatekao voditelja Ivana Gajića urnebesnom anegdotom

Pop kultura -

Kocka do kocke, kockica. Tatatatira. Posle ovog više zaista nije potrebna dodatna najava.

Gost Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije na Kurir TV bio je čuveni glumac i voditelj kultne emisije za decu Branko MIlićević, poznatiji kao Branko Kockica.

Nakon što je poželeo dobrodošlicu svom gostu i pitao ga kako je, Branko je uzvratio anegdotom.

Ivan Gajić
foto: Kurir TV

- Imam jednog prijatelja koji je stariji od mene i kad ga pitaju kako je, on odmah šamara i udara. Ljudi u mojim godinama se to ne pitaju, moram da lažem. Matorce treba da pitaš kako si, šta radiš. Moram da učim decu. Šalim se, fenomenalno sam - nasmejao se Branko Kockica.

01:27

NE PITAŠ MATORCE KAKO SU! RIZIKUJEŠ DA TE NAŠAMARAJU Branko Kockica zatekao voditelja Ivana Gajića urnebesnom anegdotom

Zatim se osvrnuo i na nagradu koja nosi ime njegove pokojne supruge, Slobodanke Cace Aleksić.

- Moja prva devojka i bivša žena Caca koja nas je nažalost napustila sada je ime nagrade koju dodeljujemo u pozorištancetu Puž. Ona je jedini reditelj za takozvanu malu publiku koja je dobila nagradu Bojan Stupica. Mi što radimo za decu smo malo na margini, ali Caca je izuzetak. Sad reditelji imaju šansu da dobiju Cacu i to je podsticaj za njih - kaže Milićević.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track