SINA LOVCA NA KROKODILE NAPALA ISTA ŽIVOTINJA KAO I NJEGOVOG OCA: Ubila ga smrtonosna raža, a ovako je prošao njegov naslednik
Foto: 69ers LOVEJUICE 2020 / Coleman-Rayner / Profimedia

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

SINA LOVCA NA KROKODILE NAPALA ISTA ŽIVOTINJA KAO I NJEGOVOG OCA: Ubila ga smrtonosna raža, a ovako je prošao njegov naslednik

Pop kultura -

Sin tragično preminulog lovca na krokodile, Stiva Irvina, 19-godišnji Robert Irvin, na teži način je potvrdio da je dostojan naslednik svog slavnog oca.

Osim što je njegova slika i prilika, te je odmalena krenuo njegovim avanturističkim stopama, sada ga je ugrizla ista vrsta zmije koja je jednom prilikom pred kamerama napala i njegovog oca.

Robert je i sam primetio neverovatnu sličnost među incidentima, pa je to odlučio da podeli i sa svojim pratiocima na Instagramu.

"Deža vi. Tatu i mene ugrizla je ista vrsta zmije (dijamantni piton) u razmaku od nekoliko decenija. Pronašao sam ovog pitona pored puta no, kao što možete da vidite, ponekad spasavanje zmija baš i ne ide po planu", napisao je Robert uz prizore koji kod većine ljudi izaziva ogroman strah.

I njega i oca zmija je raskrvarila, i to na gotovo istim delovima lica, a obojica su iskoristili priliku i kako bi objasnili obrambeni mehanizam ovih opasnih životinja.

Stiv Irvin
foto: Profimedia

Podsetimo, slavnog zoologa i avanturistu Stiva Irvina ubila je smrtonosna raža 4. septembra 2006. dok je ronio i snimao serijal "Najopasnije životinje u okeanu".

Osim sina Roberta, sa suprugom Teri dobio je i ćerku Bindi, koja takođe sledi njegove stope, i cela porodica je nastavila s radom u Fondaciji za zaštitu Stiv Irvin Wildlife Warriors, koju je Stiv pokrenuo 2002. godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

Krokodil ubio muškarca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track