BOJANA IZ SRBIJE JE OSVOJILA VELIKOG HOLIVUDSKOG ZAVODNIKA: Voleo Džesiku Albu, žene uzdisale za njim, a on zaprosio NAŠU DOKTORKU
Foto: FJMG / Spread Pictures / Profimedia

IMAJU DVOJE DECE

BOJANA IZ SRBIJE JE OSVOJILA VELIKOG HOLIVUDSKOG ZAVODNIKA: Voleo Džesiku Albu, žene uzdisale za njim, a on zaprosio NAŠU DOKTORKU

Pop kultura -

Bojana Vederli je supruga glumca Majkla Vederlija i jedna od najvažnijih osoba u njegovom životu. Iako ne voli da se javno eksponira, njena podrška i ljubav prema suprugu su neizmerne.

Majkl je bio zvezda hit serija "Navy CIS" i "Crnog anđela" i nekada jedan od najboljih frajera Holivuda sa lepim licem i plavim očima, i nije bilo žene koja nije maštala o njemu. A u to vreme bio je u vezi i sa prelepom Džesikom Albom.

Ipak, njegovo srce osvojila je lepa Srpkinja Bojana.

Bojana, koja se ranije prezivala Janković, rodila se u Srbiji, gde je odrasla u skromnoj porodici. Dobila je stipendiju za studije medicine u Kanadi, gde je počela da gradi svoju karijeru. Ipak, na koncertu Stinga desio se sudbonosni susret.

- Tada nam je prišao Majkl pretvarajući se da nas poznaje, govoreći mi: "Draga, žao mi je što kasnim. Morao sam da završim neke poslove. Zatim se okrenuo mladićima, mahnuo im i rekao: „Ja sam Majkl, drago mi je. Želite li da nam se pridružite? - ispričala je Bojana jednom prilikom za "Politiku".

Malo su porazgovarali, ali Bojana je onda rekla sama sebi:

Bojana Vederli, Majkl Vederli
foto: VALERY HACHE / AFP / Profimedia

- Moja praktična priroda mi nije dopuštala da razmišljam o romantičnoj budućnosti, jer šta ja, student medicine iz Srbije u Kanadi, imam zajedničko s američkim glumcem u Holivudu.

Ipak, sudbina ih je spojila i venčali su se 2003. godine. Imaju dvoje dece i zajedno su prošli kroz mnoge uspone i padove.

Pričalo se i da je Bojana bila snažna podrška kada je Majkl borio sa zavisnošću od droge, što je dovelo do njegovog oporavka. Bojana takođe aktivno učestvuje u humanitarnom radu i podržava brojne dobrotvorne organizacije.

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video:

00:34

SRPKINJA PROŠLA PAKAO NA LETOVANJU U TURSKOJ! Platila letovanje, uzeli joj pare za gorivo a dočekala je POSTELJINA UMRLJANA KRVLJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track