SVE JE ODUŠEVILA KAD JE SMRŠALA 40 KG, A SAD JE ZGROZILA KAD JE OTKRILA KAKO: Nekad omiljena bucka izjavom o ishrani ŠOKIRALA
Foto: Profimedia

RIGOROZNO

SVE JE ODUŠEVILA KAD JE SMRŠALA 40 KG, A SAD JE ZGROZILA KAD JE OTKRILA KAKO: Nekad omiljena bucka izjavom o ishrani ŠOKIRALA

Pop kultura -

Rebel Vilson, holivudska glumica i komičarka svetske reputacije, u poslednje vreme privlači pažnju svojim izgledom gde god da se pojavi. Naime, Rebel je dugo bila poznata kao omiljena holivudska "bucka", a odlučila je da skine poveći broj kilograma kada je poželela dete s bivšim verenikom, inače milijarderom, Džejkobom Bušom.

Tako je u decembru 2019. priznala kako se od svoje 20. godine bori sa sindromom policističnih jajnika koji često doprinosi disbalansu hormona i gojenju kod žena. Rebel je zbog toga imala problema i s debljinom i sa začećem, a razmišljala je i o tome da zamrzne jajne ćelije.

Rebel Vilson
foto: Profimedia

Rebel je izgubila oko 40 kilograma, a nedavno je ispričala da je malo ko iz njene okoline i ekipe podržao njenu odluku jer su mislili da je niko neće zaposliti kad izgubi kilograme. Ipak, Rebel i dalje održava svoju kilažu, a sada je otkrila i šta je naučila tokom procesa mršavljenja.

"Bila sam uključena u jedan program gde su nas učili o hrani i tamo sam naučila da nam nije potrebno kalorija koliko mislimo. Svi misle da treba puno jesti, ali ako jedeš pravilno i u malim porcijama - ne treba ti više od toga", kazala je Rebel.

Glumica je dodala da su je naučili da je dovoljno uneti 600 kalorija dnevno, a ne 1.500 ili 2.000, što je uvreženo mišljenje. Rebel inače redovno šeta, a iz ishrane je u potpunosti izbacila šećer i većinu ugljenih hidrata.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:06

LAVLJA DIJETA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track