MEGAN MARKL UHVAĆENA U NOVOJ LAŽI: Napravila celu predstavu za javnost, ali prava ISTINA je isplivala i totalno je PORAŽAVAJUĆA
Foto: Printscreen/Netfliks

da li je moguće

MEGAN MARKL UHVAĆENA U NOVOJ LAŽI: Napravila celu predstavu za javnost, ali prava ISTINA je isplivala i totalno je PORAŽAVAJUĆA

Pop kultura -

Nakon što je celi svet obišla vest da je prekinuta saradnja princa Harija i Megan Markl sa Spotifajem i da je završeno s njihovim podkastom "Archetypes", stigla je nova poražavajuća vest za slavni par.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ranije je objavljena zajednička izjava para i Spotifaja u kojoj je navedeno da su "zajedno odlučili da se razdvoje" i da su "ponosni na seriju koju su napravili zajedno".

Sad je stranica Podnews objavila da su iz više izvora otkrili da su neki od intervjua Megan Markle lažirani, odnosno da ih nije ona vodila već njeno osoblje i da je njen glas kako postavlja pitanja dodat naknadno.

Inače, podkast za koji su Megan i Hari trebali da dobiju 20 miliona dolara imao je seriju intervjua s poznatim gostima poput Maraje Keri i Serene Vilijams.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovo nije prvi put da se povuklo pitanje oko toga ko vodi intervjue za "Archetypes". Megan je lično intervjuisala najpoznatije goste, ali još u avgustu prošle godine je Alison Jarou, novinarka iz Njujorka, otkrila da je da nju, tokom gostovanja u podkastu, nije intervjuisala Megan već radnik njene produkcijske kompanije.

Megan i Hari su 2020. navodno potpisali ugovor sa Spotifajem za projekat, ali izvori bliski kompaniji tvrde da kraljevski par nije postigao rezultate koji bi osigurali punu isplatu.

Osim toga, samo dan nakon što je objavljeno da je saradnja između kraljevskog para i Spotifaja, Bil Simons, voditelj inovacija i monetizacije tog striming servisa, je u svom podkastu opleo po Megan i Hariju, nazvavši ih, između ostalog, ‘je***im prevarantima’.

princ Hari, Megan Markl
foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Simons je već ranije prozivao Harija tvrdeći da on ne nudi nikakav sadržaj već da se samo žali na kraljevsku porodicu.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

08:58

Ovo je banja iz koje je kralj Petar I Karađorđević otišao u Prvi svetski rat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track