PEVAČICA ŽESTOKO OPLELA PO PRINCU HARIJU! Izvređala ga za sve pare, uopšte ga nije štedela: On samo kuka i prigovara!
Foto: Tayfun Salci/ZUMA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

bilo je i psovki

PEVAČICA ŽESTOKO OPLELA PO PRINCU HARIJU! Izvređala ga za sve pare, uopšte ga nije štedela: On samo kuka i prigovara!

Pop kultura -

Pevačica Keli Ozborn (38) iznenadila je slušaoce podkasta "I've Had That" kada se obrušila na britanskog princa Harija (38).

- Mislim da je Hari pi*ka. Je*ena pi*ka. On cvili, kuka, prigovara... 'Jao meni, ja sam jedini koji je ikada imao psihičkih problema', 'Moj život je bio tako težak'... Svačiji je *ebeni život težak. Ti si bio princ zemlje, koji se maskirao u je*enog nacistu, a sada pokušavaš da se vratiš kao papa? Napu*i mi se - govorila je Keli, a snimak podkasta je obišao svet.

Inače, ona je progovorila o prinčevom skandalu kada je osvanuo na svim naslovnim stranama obučen u kostim nacista šokirao je britansku javnost još 2005. godine. Kasnije se za tu odluku izvnio i objasnio da mu je to jedna od najvećih grešaka u životu, prenosi 24sata.hr.

Keli Ozborn
foto: Profimedia

Kelina snažna mišljenja o događanjima vezanim za Harija i kraljevsku porodicu verovatno dolaze od njene majke Šeron (70), koja je velika obožavateljka kraljevske porodice.

Šeron Ozborn
foto: Profimedia

Šeron je inače poznata televizijska ličnost u Engleskoj, a veče pre krunisanja provela je kampujući zajedno s ostalim obožavaocima kojima je nudila sendviče. Kelin otac je naravno, "princ tame", legendarni pevač Ozi Ozborn.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track