DŽULIJA ROBERTS NAKON 20 GODINA OTKRILA ISTINU O SVOJIM DLAKAMA ISPOD PAZUHA: Evo zašto je ova fotka izazvala HAOS i o čemu je reč
Foto: Profimedia

foto

DŽULIJA ROBERTS NAKON 20 GODINA OTKRILA ISTINU O SVOJIM DLAKAMA ISPOD PAZUHA: Evo zašto je ova fotka izazvala HAOS i o čemu je reč

Pop kultura -

Džulija Roberts je prošetala crvenim tepihom na premijeri filma "Notting Hill", 1999. godine, i tada su nastale fotografije o kojima se priča i danas, više od 20 godina kasnije. Glumica napokon otkriva o čemu se radilo tada, s obzirom na to da su njene dlake ispod pazuha bile izrazito dugačke i mnogi su se pitali da li je tako izrazila određeni politički stav... Evo šta se zapravo desilo.

Džulija Roberts je je na premijeri filma nosila crvenu svetlucavu haljinu kratkih rukava, a kada je podigla ruku da maše publici - mnogi su ostali u šoku.

Džulija
foto: TONY KYRIACOU / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, glumica je tada pokazala da ima duge dlake ispod pazuha, a mnogi su to protumačili kao da iskazivanje i zauzimanje stava feministkinja.

Feministkinje smatraju da je puštanje dlaka zauzimanje stava i borba protiv nametnutog uverenja da žena ne treba da ima dlake nigde po telu osim kose i obrva, a evo šta je Džulija zapravo time želela da kaže.

Iako danas često viđamo popularne zvezde sa dugim dlakama ispod pazuha, i one nailaze na razne negativne komentare, ipak ne mogu ni da priđu količini negativnih reakcija koje su ovakve slike dobijale pre 20 godina, kada je Džulija prošetala crvenim tepihom.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

O Džuliji i njenim fotografijama se tada pričalo više nego o filmu, a tabloidi su nedeljama pisali o silnim mogućim razlozima za ovaj postupak. Neki su čak smatrali da se ovo zapravo dopadalo njenom tadašnjem partneru Bendžaminu Bretu, pa da je zato pustila dlake ispod pazuha.

Džulija je ipak, 20 godina kasnije, napokon u jednom intervjuu otkrila da se sve, zapravo, slučajno dogodilo.

- Pokazala si dlake ispod pazuha na premijeri filma "Notting Hill", ali nikada nisi objasnila šta si time želela da poručiš, glasilo je pitanje.

- Jednostavno nisam dobro procenila dužinu rukava, zaboravila sam da ću morati da mašem i na taj način sam otkrila jedan privatan detalj o sebi. Nije u pitanju bila nikakva politička poruka, iskreno je odgovorila glumica.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

05:27

OVA OSOBA JE POSEBNO RAZOČARALA BIVŠEG UČESNIKA RIJALITI PROGRAMA ZADRUGA! Mikica Bojanić bez dlake na jeziku o svemu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track