SLAVNI PEVAČ GESTOM PREMA TRUDNICI RASPAMETIO PUBLIKU: Ono što je uradio na KONCERTU, oduševilo je sve prisutne! "Fantastičan je"
Foto: Paolo Cotello/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

car

SLAVNI PEVAČ GESTOM PREMA TRUDNICI RASPAMETIO PUBLIKU: Ono što je uradio na KONCERTU, oduševilo je sve prisutne! "Fantastičan je"

Pop kultura -

Hari Stajls oduševio je fanove nakon što je zaustavio koncert kako bi trudna obožavateljka iz publike mogla otići u toalet.

Stajls je u utorak nastupao u Kardifu u Walesu u okviru svoje "Love on Tour" turneje, a snimak njegovog razgovora s trudnicom Sijan postala je viralna prikupivši 1.8 miliona pregleda.

Trudnica je upitala Stajlsa hoće li joj pomoći oko imena za bebu.

"To je veliki pritisak, Sijan. Ne želiš da ja dam ime. Ali ovo bi zapravo moglo biti i prilično zabavno, zar ne? Šta će biti? Šta će biti? Šta će biti?" vikao je.

Trudna obožavateljka otkrila mu je kako postoje četiri opcije za ime bebe, no pre nego što je Stajls stigao odabrati jedno, priznala mu je da mora na WC.

@daydreamingnic Replying to @kira stalled by reading more signs - this being part of it #harrystyles #loveontour #loveontour2023 #concert #loveontourcardiff ♬ original sound - nicola ?

"Mislim da se svi slažemo kako je važno da Sijan ode piškiti, zar ne?" pitao je publiku koja je klicala, a zatim rekao: "Učiniću ovo samo jednom. Ako odeš piškiti, ja ću odugovlačiti."

Sijan je oklevala, no Stajls ju je ohrabrio, obećavši joj da će zaustaviti koncert: "Sijan, nećeš ništa propustiti. Ako požuriš, nećeš ništa propustiti."

Trudnica je odlučila da iskoristi priliku, a kad se vratila u arenu, Stajls je počeo pevati: "Evo je, dolazi", a zatim joj je pomogao oko imena za bebu.

Trebao je odabrati između imena Stivi, Rafa, Harli i Kejleb, a za pomoć je zamolio publiku koja je najviše aplaudirala na ime Stivi.

Snimak je prikupio skoro 250 hiljada lajkova, a brojni fanovi komentarisali su celu priču.

"Kako jedna osoba može biti tako fantastična?" "On je pun razumevanja" i "Bila sam na tom koncertu, tako je drag i smešan ", neki su od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

07:31

Tea Tairović koncert na Tašmajdanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track