RIJANA SE UDALA U TAJNOSTI? Dečko slavne pevačice jednim GESTOM podgrejao glasine da su se KRIŠOM venčali (FOTO)
Foto: Profimedia

ČEKA SA NJIM DRUGO DETE

RIJANA SE UDALA U TAJNOSTI? Dečko slavne pevačice jednim GESTOM podgrejao glasine da su se KRIŠOM venčali (FOTO)

Pop kultura -

Rijanin dečko A$AP Roki, s kojim pevačica čeka drugo dete, u sredu je održao Spotifaj koncert na Festivalu Cannes Lions, a zbog jedne njegove rečenice fanovi su uvereni kako se par venčao u tajnosti, piše Page Six.

"Želim da posvettim ovu pesmu mojoj prekrasnoj supruzi u ovoj je*enoj dvorani!" izjavio je reper na koncertu kojem je u VIP loži prisustvovala i trudna Rijana. Pevačica je na ovaj javni iskaz ljubavi reagovala osmehom, a njegova izjava probudila je znatiželju fanova.

Rijana, ASAP Roki
foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Američki medij kontaktirao je Rijanine i Rokijeve menadžere, no oni nisu hteli da odgovore na pitanje jesu li se već venčali.

Rijana
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Podsetimo, par je započeo vezu 2020., a dve godine posle objavili su da očekuju svoje prvo dete. Dobili su sina čije su ime dugo čuvali u tajnosti, a u maju ove godine otkriveno je kako su ga nazvali RZA Ateltson Majers, u čast producentu i reperu RZA-u, jednom od članova kultne muzičke grupe Wu-Tang Clan.

Pevačica je u februaru javnosti otkrila da je ponovo trudna kada je pokazala svoj stomak tokom nastupa na poluvremenu Super Boula.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

00:54

KADA KAŽEM DŽENI JE TRUDNA, ZNA SE ŠTA SMO RADILI! Glumac otkrio detalje iz braka sa influencerkom iz Španije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track