HARI HTEO DA INTERVJUIŠE PUTINA I TRAMPA: Evo šta je vojvodu od Saseksa INTRIGIRALO i zašto nije došlo do čuvenog susreta
Foto: Lafargue Raphael/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

zanimalo ga njihovo detinjstvo

HARI HTEO DA INTERVJUIŠE PUTINA I TRAMPA: Evo šta je vojvodu od Saseksa INTRIGIRALO i zašto nije došlo do čuvenog susreta

Pop kultura -

Princ Hari (38) nadao se kako će intervjuisati Vladimira Putina (70), Donalda Trampa (77) i Marka Zukemberga (39) o njihovom odgoju i traumama iz detinjstva u svom podkastu na Spotifaju, piše Daily Mail.

Vojvoda od Saseksa izneo je svoje ideje za emisije s više producenata i produkcijskih kuća. Rekao im je kako želi razgovarati s kontroverznim osobama o tome kako su postali muškarci kakvi su danas.

Megan Markl, princ Hari
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šuška se kako je Hari želeo da razgovara i s papom Franjom (86) o veri, međutim izvršni direktori nisu bili oduševljeni njegovim predlozima.

Papa Franja
foto: AP/Andrew Medichini

Ugovor princa Harija i njegove supruge Megan Markl (41) sa Spotifajem raskinut je nakon što podkast koji je Markl vodila nije obnovljen za drugu sezonu.

Spotifaj i firma za audio produkciju u vlasništvu Saseksa, Arčvel Audio, objavili su zajedničku izjavu u kojoj stoji kako su se ‘međusobno dogovorili o razlazu i kako su ponosni na emisiju koju su zajedno napravili‘.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track