PROCURILA FOTKA IZ POLICIJE VELIKE ZVEZDE 90-IH: Godinama se krio, imao problem S DROGAMA, sad je UHAPŠEN i niko ga NE PREPOZNAJE
Foto: Printscreen YouTube

PAMTE GA PO VELIKOM HITU

PROCURILA FOTKA IZ POLICIJE VELIKE ZVEZDE 90-IH: Godinama se krio, imao problem S DROGAMA, sad je UHAPŠEN i niko ga NE PREPOZNAJE

Pop kultura -

Nema ko krajem 90-ih i početkom 2000-ih nije čuo za Šiftija Šelšoka i hit "Butterfly". Ipak, pevač se toliko promenio da fotografiju koju je objavila policijska stanica nikad ne bi povezali s njim da mu nisu napisali ime i prezime.

Muzičar Šifti Šelšok (48), pravog imena Set Binzer, kog su mnogi zapamtili kao pevača benda Crazy Town, uhapšen je u američkom Mertl Biču. Policijska stanica objavila je njegovu fotografiju koja se brzinom munje proširila na društvenim mrežama upravo zato što ga mnogi nisu prepoznali.

Binzer je uhapšen zbog vožnje pod uticajem alkohola u aprilu 2023, a policiju su pozvali zabrinuti vozači kada su videli da poprilično krivuda autom po kolovozu. TMZ javlja da je pao na alkotestu, te je uhapšen. Sve se to dogodilo samo nekoliko dana nakon što se Set nakon nastupa potukao s Bobijem Rivsom, kolegom iz benda. Set je navodno kasnio na nastup i došao je tik pred kraj, što je razbesnelo Bobija, pa su se posvađali pred obožavateljima.

Rok zvezda s početka 2000-ih otvoreno je pričala svojevremeno da ima problema sa zavisnostima, ponajviše s drogama. Učestvovao je i u TV šouima "Celebrity Rehab" i "Sober House".

Šifti Šelšok
foto: Jared Milgrim / The Photo Access / Profimedia

Podsetimo, Binzer ima hit "Butterfly", pesmu koja je proslavila bend, a objavljena je u oktobru 2000. i brzo je došla na prvo mesto Bilbordovih lista. Danas na Jutjubu pesma ima oko 210 miliona pregleda.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:06

Ana Korać nekad brala maline, sad uživa na jahti i nosi luksuzno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track