GLUMICA ĆE SE PORODITI U DUBAIJU GDE ŽIVI GODINAMA! Napokon otkriveno kog će pola biti njena beba: Evo ko će biti uz nju!
Foto: Profimedia

PRELEPO

GLUMICA ĆE SE PORODITI U DUBAIJU GDE ŽIVI GODINAMA! Napokon otkriveno kog će pola biti njena beba: Evo ko će biti uz nju!

Pop kultura -

Zna se kog pola je dete Lindzi Lohan i njenog supruga Badera Šamesa. A porođaj se ozbiljno primakao i obaviće se u Dubaiju gde čuvena glumica živi poslednjih sedam godina. Da će postati mama, saopštila je u martu ove godine.

Lindzi Lohan i Bader Šames čekaju dečaka, saznaje TMZ koji navodi da će se porođaj desiti veoma brzo. Uz glumicu će na porođaju biti njena majka Dina, a neki od njenih sestara i braće biće u inostranstvu u vreme kada se očekuje rođenje dečaka.

Lindzi Lohan
foto: Profimedia

Nakon vesti o trudnoći Lindzi Lohan je u aprilu otkrila da je neko vreme provela sa majkom i ostalim članovima porodice, što se nije dešavalo godinama, koliko je poznato javnosti.

TMZ je kontaktirao predstavnike poznatog para, ali nije bilo komentara.

"Jako smo uzbuđeni zbog dolaska novog člana porodice i veselimo se narednom poglavlju naših života!", rekla je glumica u martu za TMZ.

Lindzi Lohan (36) pojavila se mesec dana ranije u javnosti noseći širu odeću.Ona i Bader Šames venčali su se prošle godine, a vest o venčanju objavili su na njen rođendan. Budući roditelji započeli su vezu neposredno pre pandemije korone, a ona je krajem 2021. saopštila da su se verili.

Lindzi Lohan
foto: Profimedia

Lindzi je doživela razne uspone i padove tokom 30 godina duge karijere u Holivudu.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:11

NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla: Ljudi te poistovete sa ulogom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track