ZGODNA LEPOTICA IZ "ČUVARA PLAŽE" DANAS PRODAJE SLADOLED IZ KAMIONA: Evo kako je krenuo SUNOVRAT glumice iz popularne serije
Foto: Clint Brewer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

imala jako težak period u životu

ZGODNA LEPOTICA IZ "ČUVARA PLAŽE" DANAS PRODAJE SLADOLED IZ KAMIONA: Evo kako je krenuo SUNOVRAT glumice iz popularne serije

Pop kultura -

Prošlo je skoro 18 meseci otkako je Nikol Egert (51), bivša zvezda ‘Čuvari plaže‘, viđena u javnosti. Paparaci su je sada snimili kod njenog doma u Los Anđelesu, dok se, odevena u udobnu kombinaciju trenerke, patika i pamučne majice, bavila razvrstavanjem otpada za reciklažu i pospremanjem dvorišta i garaže, u društvu jedne od svojih dveju ćerki.

Glumica se danas bavi podkastom "Perfectly Twisted" u kojima se s gostima priseća vremena kada je bila na vrhuncu slave, govori o svom odrastanju u Holivudu, putovanjima svetom i svojem trenutnom životu "mame iz predgrađa". Vidno je smršala, no izgleda zdravo i zadovoljno.

Egert, koja se proslavila ulogama u raznim sitkomima iz 80-ih i s početka 90-ih, prošla je teška vremena. Glumica je, kako se pisalo, bila nagomilala velike dugove pa je morala proglasiti lični bankrot. Poslednjih godina retko dobija uloge, a većina njenih pojavljivanja na televiziji su ona u raznim emisijama rijaliti tipa, poput serijala o plastičnim hirurzima koji popravljaju ono što su njihove kolege pogrešno ili loše napravili. Nikol je ponovo operisala grudi.

Uspela je da se oporavi od novčane propasti, a da se ne predaje pokazala je 2014. godine, kada je počela da je prodaje šminkerski sladoled iz kamiona-slastičarnice.

Iako je glumila od detinjstva najveću popularnost donela joj je uloga čuvarke plaže Roberte ‘Samer‘ Kvin u "Čuvarima plaže" Dejvida Haselhofa, Pamelu Anderson, Karmen Elektru i Džasmin Blit.

Tokom godina prolazila je razne faze mršavljenja i gojenja, a više puta je u intervjuima isticala kako nije bilo lako paziti na figuru u vreme snimanja Čuvara palže, te da je to bila jedna od uslova ugovora.

- Bila je to klauzula u ugovoru koja kaže da ne smete ni dobiti ni izgubiti dva i po kilograma tokom snimanja. Ali, imala sam 19 godina. Moja težina nije varirala. Nisam ni vežbala - ispričala je 2015. godine u Opra Šou - samu sebe nisam doživljavala kao seks simbol. Više me mučilo to što su me zvali kurvom, jer to nikad nisam bila. I što me smatraju glupačom.

U centru pažnje, glumica iza koje je pedesetak uloga, bila je ponovo 2018. godine, kada je optužila Skota Bajoa, bivšeg dečka i kolegu, da ju je seksualno zlostavljao više puta, od njene 14. do 17. godine. Tvrdila je da je zlostavljanje počelo 1986. na setu serije "Charles in Charge" i događalo se jednom nedeljno sve dok nije napunila 16 godina.

Ranije je tvrdila kako njih dvoje nisu imali intimni odnos do njene 17. godine.

Baijo, koji je govorio da su prvi put spavali kada je ona imala 18. godina, više je puta poricao njene tvrdnje. Zbog zastarelosti, slučaj nije završio na sudu. Egert ima dve ćerke - jednu s bivšim suprugom, glumcem Džastinom Hervikom, od kojeg se razvela 2002. nakon dve godine braka, dok otac njene druge ćerke nije poznat. Takođe, ne zna se je li Egert trenutno u vezi ili je slobodna.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track