POTVRĐENA SMRT ČUVENOG GLUMCA: Ljudski ostaci pronađeni na planini su pripadaju Džulijanu Sendsu koji je nestao u januaru!
Foto: Ana M. Wiggins / Avalon / Profimedia

TUGA

POTVRĐENA SMRT ČUVENOG GLUMCA: Ljudski ostaci pronađeni na planini su pripadaju Džulijanu Sendsu koji je nestao u januaru!

Pop kultura -

Ljudski ostaci koji su pronađeni na planini u Kaliforniji pripadaju glumcu Džulijanu Sendsu, javlja BBC. Sands je nestao u januaru, kada je krenuo na planinarenje.

Ljudski ostaci pronađeni su u subotu, a danas je zvanično potvrđeno da pripadaju čuvenom glumcu. Telo, koji je u divljini otkriveno u subotu u blizini planine Boldi, prevezeno je u kancelariju mrtvozornika na identifikaciju, navodi se u saopštenju šerifa okruga San Bernardino.

Džulijan Sends
foto: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia

Džulijan Sands, strastveni planinar, nestao je 13. januara na usponu ka vrhu koji se uzdiže na 3.048 metara, istočno od Los Anđelesa.

Sands (65), glumac rođen u Velikoj Britaniji, najpoznatiji je po ulozi u filmu "Soba sa pogledom" iz 1985. godine. Oženjen je novinarkom Evgenijom Čitkovic i ima troje odrasle dece.

(Kurir/Telegraf)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track