"PIKE ME JE VARAO DOK MI JE OTAC BIO NA INTENZIVNOJ NEZI" Šakira rešila da DO KRAJA raskrinka bivšeg: "Sve sam saznala IZ MEDIJA"
Foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

REŠILA DA GA RASKIRNKA

"PIKE ME JE VARAO DOK MI JE OTAC BIO NA INTENZIVNOJ NEZI" Šakira rešila da DO KRAJA raskrinka bivšeg: "Sve sam saznala IZ MEDIJA"

Pop kultura -

Šakira nije mislila da će preživeti kada je saznala da ju je bivši fudbaler Barselone, Đerar Pike "izdao" dok je njen otac bio na intenzivnoj nezi.

"Došao je u Barselonu kako bi me utešio nakon što sam bila obuzeta tugom zbog raskida", rekla je dobitnica Gremija za "People en Español" o svom ocu, Vilijamu Mebaraku Čadidu.

Šakira
foto: AP

Šakira je objasnila da se Čadid teško povredio pri padu tokom prve pričesti njenog sina Milana.

“Sve se dogodilo odjednom”, prisetila se. “Moj dom se raspadao. Preko medija sam saznala da me varao dok mi je tata bio na intenzivnoj.”

Šakira nije mogla da ode kod svog tate, kog smatra svojim najboljim prijateljem, po savet koji joj je toliko trebao u to vreme.

Šakira
foto: Profimedia

“Čovek kog sam najviše volela u životu, moj otac, ostavio me kad mi je najviše trebao”, rekla je.

Sada kada se Čadid oporavlja, pevačica je pohvalila njegovu otpornost - kao i njegov dugogodišnji brak s njenom majkom, Nidijom Ripol Torado.

Đerar Pike, Šakira
foto: Instagram

"Oboje su bili odraz tog sna koji mi se nije ostvario. Ali nadam se da su oni uzor mojoj deci", rekla je Šakira i spomenula svoje sinove, Milana (10) i Sašu (8).

Dobitnica Gremija dečake je rodila 2013. i 2015. godine. Ona i 36-godišnji sportista zajedno se brinu o deci otkako su objavili raskid u junu 2022. usred glasina da ju je Pike prevario s mlađanom devojkom Klarom Čijom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track