LJILJANA BLAGOJEVIĆ POKAZALA FIGURU U 67. GODINI: Čuvena glumica se skinula U KUPAĆI i mogle bi da joj pozavide I MLAĐE KOLEGINICE
Foto: Kurir televizija

svaka čast

LJILJANA BLAGOJEVIĆ POKAZALA FIGURU U 67. GODINI: Čuvena glumica se skinula U KUPAĆI i mogle bi da joj pozavide I MLAĐE KOLEGINICE

Pop kultura -

Iako se bliži sedmoj deceniji, Ljiljana Blagojević ne miruje, već glumi, predaje studentima, uživa sa suprugom, ćerkom i unukama, a svoje slobodno vreme koristi tako što uživa sa svojim koleginicama.

Omiljena destinacija joj je Sardinija, gde već godinama letuje. Na tom ostrvu se oseća kao kod kuće s obzirom na to da jedna od njenih prijateljica upravi živi tamo.

Ljiljana Blagojević
foto: Printscreen Instagram

- Sa željom da me posebno ugosti, prijateljica me je povela u čuvenu Barbađu, na "njihov" specijalitet. Od srca sam se nasmejala kada sam shvatila da nas u seoskoj kafani čeka - prase na žaru - podelila je Ljilja jednu od anegdota sa putovanja u razgovoru za časopis La Cucina Italiana i otkrila koji je najegzotičniji zalogaj koji je tamo probala.

Ljiljana Blagojević
foto: Printscreen Instagram

- Kad na Sardiniji žele da vam učine plezir, ponude vas parčetom domaćeg hleba na koji nanesu pet malih srdašaca izvađenih iz tek ulovljenog ježa, začinjenih čeri-paradajzom sa bosiljkom.

Popularna glumica živi punim plućima i uživa u svim čarima mora – od kupanja do vožnje gliserom, a na društvenim mrežama bez ustručavanja objavljuje fotografije u kupaćem kostimu.

Inače, ona je jedna od retkih javnih ličnosti koja nema problem da izađe u javnost i bez trunke šminke.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

SRPSKA TV VODITELJKA U ŠESTOJ DECENIJI ODUŠEVILA U KUPAĆEM KOSTIMU: Bikini odličan, telo savršeno (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track