CELA DRAMA OKO RASKIDA ŠAKIRE I PIKEA JE FARSA?! Skandal bivšeg para ne prestaje da DRMA, a JEDAN DETALJ baca novo svetlo na sve
Foto: Profimedia

obmanuli javnost?

CELA DRAMA OKO RASKIDA ŠAKIRE I PIKEA JE FARSA?! Skandal bivšeg para ne prestaje da DRMA, a JEDAN DETALJ baca novo svetlo na sve

Pop kultura -

Poslednjih dana priča se da su Šakira i Đerar Pike bili u otvorenoj vezi pre nego što su brojne optužbe za neveru dovele do gorkog rastanka i naknadnog dogovora o starateljstvu nad njihovo dvoje dece.

Podsetimo, bivši par je svoju 11-godišnju vezu priveo kraju prošlog juna, nedugo nakon što je 36-godišnji bivši fudbaler Barselone optužen da je prevario 46-godišnju pevačicu. Pike, koji je u međuvremenu započeo novu vezu s manekenkom Klarom Čijom Marti, kasnije je opovrgnuo tvrdnje o aferi, insistirajući da "nije bilo nevere s njegove strane".

Šakira
foto: AP

Doduše, španski televizijski voditelj Hose Antonio Aviljes tvrdi da je bivši par bio u otvorenoj vezi čak tri godine pre nego što su raskinuli.

- Ti radiš šta želiš, a ja radim šta želim. Pred medijima mi smo još uvek par - tako je Aviljes opisao njihov navodni dogovor, piše Daily Mail.

Đerar Pike, Šakira
foto: Profimedia

Veruje se da tvrdnje o otvorenoj vezi dolaze iz Pikeovog bliskog kruga prijatelja i porodice, a mnogi su zapanjeni spominjanjem njegove bivše supruge. Šakira se u međuvremenu preselila u Majami nakon što je dobila puno starateljstvo nad njihovo dvoje dece, sinovima Milanom i Sašom, a od tada je navodno u vezi s vozačem trke Formule 1 Luisom Hamiltonom.

Šakira
foto: Printscreen YouTube

U junu prošle godine na Instagramu je kolumbijska pevačica potvrdila da više nije s Pikeom, ali za neke ta izjava nije bila sasvim neočekivana. Naime, španski tabloidi već su tvrdili da je par na ivici raskida, a razni izvori su tvrdili da je Pike varao zvezdu.

Džerard Pike, Šakira
foto: EPA/Sergio Perez, AP, Printscreen Instagram

- Žao nam je što moramo potvrditi da se razilazimo. Za dobrobit naše dece, koja su nam najveći prioritet, molimo Vas da poštujete njihovu privatnost. Hvala na razumevanju - napisala je Šakira tada.

Španski list "El Periodico" objavio je da je par nedelja živeo odvojeno nakon što ga je pop zvezda "izbacila iz porodične kuće".

Šakira, nova pesma, novi spot
foto: Printscreen/Youtube

Ni jedna ni druga strana nisu se osvrnule na tvrdnje o varanju, ali je novinar Emilio Perez otkrio da je Šakira donela odluku o razvodu. Šakira je kasnije za "Elle" otkrila kako je život bio težak jer je njena veza s fudbalerom "propadala".

- Bila sam smirena i samo sam pokušavala sve da procesuiram. Teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvek prolazim kroz to, i zbog toga jer naša razdvojenost nije poput neke druge, javne smo osobe. Bilo je teško ne samo meni, već i mojoj deci. Neverovatno teško - zaključila je kolumbijska zvezda.

Prošlog januara, nakon maratonskog 12-satnog sastanka s advokatima, bivši par je objavio izjavu da su postigli dogovor o starateljstvu nad njihovo dvoje dece. Rečeno je da je Pike dao svoj blagoslov Šakiri da se preseli u Majami s njihova dva sina kako bi izbegao dugotrajnu pravnu bitku.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

01:27

NOVINAR NA TAJNOM ZADATKU OTKRIO MRAČNU TAJNU FAJZERA! Stručnjak podseća na MILIJARDE koje je kompanija isplatila zbog PREVARA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track