SERIJA HARI POTER STIŽE NA MALE EKRANE: Trajaće i do DESET GODINA, a čuveni Daniel Redklif neće biti u novom serijalu, a evo zašto
Foto: Warner Bros / 1492 Pictures / AFP / Profimedia

ponovo ćemo gledati

SERIJA HARI POTER STIŽE NA MALE EKRANE: Trajaće i do DESET GODINA, a čuveni Daniel Redklif neće biti u novom serijalu, a evo zašto

Pop kultura -

Omiljeni lik čarobnjaka Harija Potera ponovo ćemo gledati na malim ekranima u seriji temeljenoj na slavnim romanima Džej. K. Rouling. Međutim, glumac Daniel Redklif (33) otkrio je u intervjuu s portalom ComicBook.com da ne veruje da će se vratiti u svoju legendarnu ulogu.

- Koliko razumem, oni pokušavaju početi ispočetka i siguran sam da će onaj koji kreira seriju želeti ostaviti svoj trag i verovatno neće hteti razmišljati o tome kako uklopiti starog Harija da se negde pojavi. Dakle, definitivno to ne tražim ni na koji način - rekao je glumac.

hari poter
foto: Print Screen YT

Serija je za sada tek najavljena, a trebala bi biti dostupna na HBO-u 2025. ili 2026. Vest o snimanju serije oduševila je obožavatelje franšize, a direktor HBO-a David Zaslav, najavio je da bi serija mogla trajati čak deset godina.

Priče iz svake od knjiga J.K. Rowling postaće duga serija kreirana s istim epskim umećem, ljubavlju i brigom po kojoj je ova globalna franšiza poznata. Serija će imati novu glumačku postavu, biće puna fantastičnih detalja, omiljenih likova i dramatičnih lokacija koje obožavatelji Harija Potera vole više od 25 godina - glasila je najava nove serije.

Daniel je poručio da novom Hariju želi svu sreću.

Hari Poter
foto: 1492 Pictures / Heyday Films / AFP / Profimedia

- Jako sam uzbuđen što je ta štafeta predana dalje, ali mislim da ne treba da je predam lično - rekao je.

Podsetimo, Daniel i supruga Erin Drejk (33) dobili su prvo dete, sinčića čije ime još nisu otkrili.

- Prekrasno nam je, pomalo ludo i intenzivno, ali on je divan i Erin je neverovatna, prava je privilegija biti s njim - rekao je za Entertainment Tonight i dodao da želi što više vremena da provede sa porodicom.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

01:49

NAŠ SLAVNI GLUMAC IGRAO U FILMU HARI POTER! U emisiji Pusti brigu otkrio malo poznate detalje o snimanju OSTAĆETE BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track