PADALA SAM U NESVEST, BOLOVI SU BILI NEIZDRŽIVI: Dženifer Aniston priznala kako je UNIŠTILA svoje telo! Stalno sam radila OVO
Foto: Printscreen/Youtube/ This Morning

VEŽBE SU BILE RADIKALNE

PADALA SAM U NESVEST, BOLOVI SU BILI NEIZDRŽIVI: Dženifer Aniston priznala kako je UNIŠTILA svoje telo! Stalno sam radila OVO

Pop kultura -

Dženifer Aniston ima 54 godine i zategnuto telo na kojem bi joj pozavidele i upola mlađe žene. Obučena u pripijene crne helanke, glumica je nedavno na izlasku iz fitnes centra pokazala svoju vitku figuru.

Ranije ove nedelje, Dženifer je u jednom intervjuu pričala o tome kako je godinama naporno vežbala, misleći da tako treba da bude, pa je njeno telo snosilo strašne posledice:

'Ustajala sam Bog zna koliko sati pre posla kako bih odradila sat vremena treninga, mislila sam da me mora boleti ili da moram imati osećaj kao da ću se onesvestiti nakon treninga. Ali to nije istina.

Zbog tog uverenja i forsiranja doslovno sam slomila telo. Moj fizioterapeut dao mi je lutku Barbi prekrivenu trakom, samo da mi pokaže svaku povredu koju sam imala u proteklih 15 godina', priznala je Dženifer.

Zbog raznih povreda Dženifer ni danas ne može sići niz stepenice, a da se ne uhvati za ogradu. Glumica sada praktikuje i zagovara novu vrstu treninga, koja je po njoj puno učinkovitija i bolja. Naime, Dženifer je nedavno objavila video na kojem promoviše novi način vežbanja koji se zove Pvovle. Reč je o funkcionalnoj metodi vežbanja koja aktivira celo telo i to s malim težinama, a mnogi korisnici su je uporedili s pilatesom.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

03:39

KEŽMANOVA ĆERKA IZGLEDA BRUTALNO! Naslednica fudbalera postala MANEKENKA! Posle srpskih pista, čeka je NJUJORK! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track