TOLIKO SU ZGODNI DA ŽENAMA NIJE DOBRO OD UZBUĐENJA KAD IH VIDE Top 5 vrelih frajera koji ponosno šetaju mišiće po svetskim plažama
Foto: CAROUSEL PRODUCTIONS - Album / Album / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia, Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

FOTO

TOLIKO SU ZGODNI DA ŽENAMA NIJE DOBRO OD UZBUĐENJA KAD IH VIDE Top 5 vrelih frajera koji ponosno šetaju mišiće po svetskim plažama

Pop kultura -

Leto je stiglo, temperature su porasle, a poznate dame nisu propustile priliku da pokažu svoje pažljivo negovane figure na kojima nema ni tračka nesavršenosti. Mnoge od njih, među kojima su i Selma Hajek, Dženifer Lopez i Izabel Gurar, pokazale su kako izgledaju u bikiniju.

Frajeri sa svetske scene, čini se, još uvek nisu ušli u opuštenu letnju seonu, te mnoge još uvek nismo imali prilike da vidimo bez mnogo odeće. Ipak, neki su ipak iskoristili toplo vreme, ili su ih obaveze naterale, da pokažu svoje trbušnjake, a mi vam otkrivamo ko.

Rajan Gosling

Rajan Gosling
foto: Mattel/Warner Bros / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Omiljeni plavušan trenutno snima film "Barbi" u kome igra omiljenog muškog lika svake žene, Kena. Rajan Gosling je zahvaljujući toj ulozi morao da pokaže kako izgleda bez majice, a dame nisu ostale ravnodušne na njegov fantastičan izgled.

Leonardo Dikaprio

Leonardo Dikaprio
foto: PREMIER PHOTO / BACKGRID/ PROFIMEDIA

Večiti neženja Leonardo Dikaprio još uvek nije otišao na odmor, ali je iskoristio priliku da užuiva u prelepoj azurnoj obali kada je zbog posla posetio čuveni Kanski festival. On je tom prilikom provozao Irinu Šajk svojom jahtom, a tada je skinuo svoju majicu i pokazao svoje telo. Iako se malo zapustio i ugojio sa godinama, još uvek se vidi da je odličan frajer, te nije teško uživati u tom pogledu.

Met Dejmon

Met Dejmon
foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznati frajer Met Dejmon trenutno uživa sa svojom izabranicom Lusijanom Barozo u Mikonosu. On je višak odeće ostavio i uživa u plaži, suncu i moru. Provodi vreme igrajući i sedeći na obali, a njegova opuštena energija je baš ono što oduševljava devojke širom sveta.

Dejvid Bekam

Dejvid Bekam
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dejvid Bekam sa svojom suprugom Viktorijom redovno uživa u prirodi, pa i na vodi. Bivši fudbaler i dalje ima izvajanu figuru, te dame obožavaju da ga vide kada se opusti i baci majicu.

Dijego Simeone

Dijego Simeone (53), legendarni trener Atletiko Madrida, ovih dana uživa u zasluženom odmoru sa suprugom Karlom Pereiro (35) i ćerkicama Frabčeskom i Valentinom. Oni su uživali na plaži, a trener je oduševio sve svojom fantastičnom figurom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:11

NEPROCENJIVI SAVETI GASTROENTEROLOGA: LETO, ISHRANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track