"IMALA SAM ODNOSE S TRAMPOVIM SINOM U WC-u GEJ KLUBA" Pevačica napravila HAOS Donaldu mlađem: Priča da mrzi LGBT, a ovo je radio
Foto: iPhoto/face to face / Face to Face / Profimedia

ŠOK TVRDNJE

"IMALA SAM ODNOSE S TRAMPOVIM SINOM U WC-u GEJ KLUBA" Pevačica napravila HAOS Donaldu mlađem: Priča da mrzi LGBT, a ovo je radio

Pop kultura -

Obri O Dej, bivša članica američkog benda Danity Kane, navodno je imala aferu sa sinom Donalda Trampa, Donaldom mlađim, dok je bio u braku sa bivšom suprugom Vanesom.

Kako piše magazin "People" Obri O Dej bila je u vezi s Donaldom Trampom mlađim pre desetak godina i nedavno je javno progovorila o odnosu sa njim, ali i njihovom intimnom odnosu u gej klubu.

U podkastu "Mea Culpa" Majkla Koena početkom nedelje, Obri je ispričala da su ona i Donald mlađi prvi put imali seks u toaletu gej kluba dok je bio u braku sa Vanesom.

Ona trvrdi da su se upoznali u rijaliti programu njegovog oca "The Celebrity Apprentice", ali sve do kraja snimanja emisije nisu imali nikakav kontakt.

"Ogranizovala sam žurku u gej klubu i to je prvi put da smo bili zajedno. Pošto je jako želeo da spava sa mnom, rekla sam mu da ćemo to uraditi u gej klubu", ispričala je Obri.

Donald Tramp Junior, Donald Tramp Mlađi, 15 okt 2019
foto: AP/Eric Gay

U podkastu je dodala da je Donald mlađi došao u pratnji asistenta koji ga je uveo u klub u Njujorku.

"Pomislila sam - nema šanse da će taj čovek u odelu da dođe u gej klub i da me traži, ali eto, pojavio se", rekla je Obri i dodala da nije imao nikakav problem što je okružen homoseksualcima i da je bio opušten i jako prijatan.

"Na društvenim mrežama i u kampanji priča jedno i širi mržnju, a u stvarnosti prihvata sve ljude i ponaša se pristojno", rekla je Obri.

Obri O Dej
foto: Erik C. Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Znam da sam tada rekla - pa, jako je opušten s obzirom na to da je u gej klubu. Zapravo toliko je bio opušten da mu nije bio problem da imamo seks u WC-u kluba", zaključila je Obri.

Obri O Dej
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Priča o navednoj aferu Obri i Donalda mlađeg počela je 2019. godine, kada su se mediji zainteresovali da li je istina da je Trampov sin nekoliko puta prevario bivšu suprugu Vanesu. Pevačica je potrvdila da je to učinio previše puta.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

03:15

JA DA SAM NA TRAMPOVOM MESTU SASTAVILA BIH JE SA ZEMLJOM Poznata striptiz igračica o aferi Tramp: Nema toga kod stare garde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track