ČIM JE DOBIO DETE, ODMAH JE USLEDILA SUROVA OSVETA: Slavnog glumca bivša optužila za ZLOSTAVLJANJE, objavila PREPISKE CRNO NA BELO
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

REŠILA DA PROGOVORI

ČIM JE DOBIO DETE, ODMAH JE USLEDILA SUROVA OSVETA: Slavnog glumca bivša optužila za ZLOSTAVLJANJE, objavila PREPISKE CRNO NA BELO

Pop kultura -

Bivša devojka holivudskog glumca Džone Hila, Sara Brejdi, izjavila je da ju je glumac izlagao emocionalnom zlostavljanju tokom njihove veze i uznemirila svoje pratioce Instagram storijima.

Sara je podelila niz snimaka ekrana koji pokazuju poruke u razgovoru između nje i glumca. Na tim snimcima vidi se kako je Džona nagovara da se ne fotografiše u kupaćim kostimima. Glumac joj je u jednoj poruci naveo ultimatume kojih ona mora da se drži ukoliko želi da bude s njim.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram

''Jasno i jednostavno. Bezgranično neprikladno prijateljstvo s muškarcima; objavljuj slike sebe u kupaćem kostimu; objavljuj seksualne slike. Muškarci, budite prijatelji sa ženama koje su nestabilne. Ja nisam pravi partner za tebe, Sara. Ako te te stvari dovedu do sreće, podržavam to i neće biti ljutnje. Ovo su moje granice za romantično partnerstvo'', napisao je.

Ali, priča se, čini se, brzo okrenula, pa je Hil onda želeo da vidi njene fotografije u bikiniju.

Naime, ona je njega navodno uveravala da je uklonila tri objave, osim svog najboljeg videa surfovanja i pitala ga da li bi se osećao bolje da je naslovni okvir drugačiji.

Hil joj je navodno odgovorio: "Da, onaj okvir koji je tvoja guza u tangama. A što se tiče ostalih slika, da li u kupaćem kostimu surfuješ ili ne... Uh, s****o sam. Ima na tone fotki kojima se upravo vraćam."

Džona Hil
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što mu je rekla da je izbrisala sve objave, glumac je navodno rekao da je to bio dobar početak, ali da navodno nije dobio šta je želeo.

Sara, koja je inače surferka, iznad snimka ekrana je napisala: “Ovo je upozorenje svim devojkama. Ako vaš partner ovako razgovara s vama, napravite izlazni plan. Volim vas sve! Nazovi me ako ti treba uho.”

''I ja se borim s mentalnim zdravljem, ali ga ne koristim za kontrolu drugih, kao što je to on učinio meni. Bila je to godina ozdravljenja i rasta uz pomoć voljenih osoba i lekara kako bih se vratila da živim svoj život bez krivice, srama i samoosuđivanja za tako male stvari kao što je surfovanje u kupaćem kostimu, umesto u konzervativnijem ronilačkom odelu. I sigurna sam da je ispred mene još mnogo ozdravljenja od ovog zlostavljanja'', dodala je.

Podsetimo, Džona je nedavno postao otac deteta kojem još nije otkrio pol ni ime, a Sara se osvrnula i na to.

Džona Hil
foto: Profimedia

''Nadam se da moj bivši ima ćerku. Možda će ga ona pretvoriti u pravog feministu jer je smešno to što on sebe sada naziva feministom.''

Inače, par je bio u vezi 2021. godine, a Hil je njihovu romansu potvrdio u oktobru. Prvi put su na crvenom tepihu bili na premijeri filma "Ne gledaj gore" u decembru 2021.

Nije jasno kada su se razišli, a Hil je trenutno u navodnom braku s Olivijom Milar, suvlasnicom internet prodavnice starinskih proizvoda pod nazivom Chasseresse. Prvi put su viđeni zajedno u avgustu 2022, a početkom juna par je dobio svoje prvo zajedničko dete.

Džona Hil
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Džona je u poslednje vreme doživeo veliku fizičku transformaciju nakon što je uspeo da skine višak kilograma, ali čini se da je glumac sa skidanjem otišao unedogled jer njegove nove fotografije zabrinjavaju fanove.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:45

MUŽ JOJ JE UMRO PRE 24 GODINE, A ONA I DANAS NOSI CRNINU! Ljubavna priča Vesne da Vinče KIDA DUŠU: Želela sam da UMREM ZA NJIM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track