U OVOJ BRVNARI JE JOVAN MEMEDOVIĆ PRONAŠAO MIR: Kućica od DRVETA U PRIRODI je za njega raj, voditelj mislio na svaki DETALJ (FOTO)
Foto: Instagram

možda niste znali

U OVOJ BRVNARI JE JOVAN MEMEDOVIĆ PRONAŠAO MIR: Kućica od DRVETA U PRIRODI je za njega raj, voditelj mislio na svaki DETALJ (FOTO)

Pop kultura -

Rado viđeno lice na malim ekranima novinar i urednik Radio televizije Srbije Jovan Memedović dao je otkaz posle više od 30 godina rada u ovoj kući. Publika kraj malih ekrana ga je zavolela zahvaljujući emisiji "Sasvim prirodno", a onda je ponovo obukao odelo i kravatu kada je psotao voditelj kviza "Potera".

kviz Potera, Potera
foto: Printscreen/ RTS

Memedović je od najranijeg detinjstva voleo da istražuje i da boravi u prirodi. Ispostavilo se da mu je ta urođena strast, od koje nije odustajao ni kada se to nametalo, utabala put do svega što je danas.

Kuća Jovana Memedovića, u kojoj voditelj neretko provodi vreme, nalazi se van Beograda, ali široj javnosti nije poznata tačna lokacija njegove "brvnare" .

Iako poznato TV lice ne voli da iznosi detalje iz svog ličnog života za medije, na društvenim mrežama uočljivo je nekoliko kutaka pomenute kuće, koja je pravo gnezdo u kojem je voditelj u potpunom dodiru sa prirodom.

Voditelj je uložio puno truda u svoju kuću, koja je beg od beogradske gužve, a kada u njoj boravi, njegovi verni psi, mu prave društvo. Takođe, sudeći po fotografijama sa društvenih mreža, Memedović svaki veći praznik obeležava upravo daleko i izolovan od svih.

Ovaj dom u prirodi sav je u drvetu, a u unutrašnjosti mogu se pronaći razni korisni alati, poput sekire. Na zidovima se nalaze uspomene nastale prilikom snimanja emisija "Sasvim prirodno" , koje Memedovića čine izuzetno ponosnim.

Osim toga, kada boravi u ovoj brvnari, voditelj neretko voli da uživa u nekoj dobroj knjizi, te ih se može naći pregršt u njegovoj kolekciji.

Spoljašnost kuće nije otkrivena za javnost, ali Memedovićevi verni pratioci sa "Instagrama" zapazili su prostrao dvorište, koje tokom toplijeg vremena obiluje zelenilom i drvećem.

Ono što je posebno zapalo za oko mnogima, jeste pažljivo namešten kutak za voditeljeve pse, te i oni imaju svoje "parče" u vikendici za uživanje, a poznato je da Memedović obožava životinje, naročito svoje, za koje kaže da su njegovi verni prijatelji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

Jovan Memedović uzeo zmiju u ruke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track