BRUTALNI MIŠIĆI ZGODNOG GLUMCA O KOJIMA NE PRESTAJE DA SE PRIČA: Kad se pojavio na plaži svi su gledali u njega, a evo zbog čega
Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

u nikad boljoj formi

BRUTALNI MIŠIĆI ZGODNOG GLUMCA O KOJIMA NE PRESTAJE DA SE PRIČA: Kad se pojavio na plaži svi su gledali u njega, a evo zbog čega

Pop kultura -

Zak Efron uživa na odmoru u San Tropeu i ponosno pokazuje mišiće i nikad bolju formu.

Američki glumac Zak Efron za svoj letnji odmor je odabrao San Trope u Francuskoj, a paparaci su brzo uspeli da ga snime na luksuznoj jahti kojom obilazi obalu.

Svima je odmah zapelo za oko Zakovo isklesano telo i neverovatni mišići na kojima je, čini se, i te kako poradio. Na godišnjem odmoru glumcu društvo prave prijatelji, a pažnja paparaca nije mu smetala, čak im se i nasmešio kada ih je ugledao.

Zak je krajem prošle godine snimao svoj film "The Iron Claw" na čijem se setu pojavio gotovo neprepoznatljiv. Pokazao je tada retroimidž odeven u sivu majicu bez rukava i kratke uske pantalone, u kojima su do izražaja došle i njegove preplanule, zategnute noge. Istakla se i njegova frizura, zbog koje izgleda potpuno drugačije od onoga na šta su njegovi obožavatelji navikli.

Nakon filma "Čuvari plaže" koji je snimio 2017. godine, odlučio je da vodi opušteniji život i manje se posveti vežbanju, zbog kojeg je imao isklesano, mišićavo telo.

Zak Efron
foto: Profimedia

"Shvatio sam kad sam završio snimanje tog filma da više nikad ne želim biti u tako dobroj formi. Stvarno. To je bilo tako teško", rekao je tada, no čini se da se zbog nove uloge ipak predomislio.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Bonus video:

00:50

Teretana Jove Kecmana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track