UDARILA KRIZA ŽESTOKO! Nekad se širila u vili od 165.000.000 dolara, a sad uhvaćena da napušta jeftini motel sa sitnom decom FOTO
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

propala

UDARILA KRIZA ŽESTOKO! Nekad se širila u vili od 165.000.000 dolara, a sad uhvaćena da napušta jeftini motel sa sitnom decom FOTO

Pop kultura -

Američka glumica i zvezda serije "Beverly Hills 90210" Tori Speling (50) odrastala je u vili vrednoj 165 miliona dolara, koja je bila u vlasništvu njenog oca televizijskog mogula Arona Spelinga, ali danas živi daleko od tog luksuza.

Tori Speling
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je snimljena kako napušta motel u kom je cena noćenja 100 dolara, zajedno sa svoje petoro dece i to nakon što se pročulo da se ona i suprug Din Mekdermot razvode. Tori koja je od očevog silnog bogatstva koje je bilo procenjeno na šesto miliona dolara, nasledila "samo" osamsto hiljada dolara, prijavila se u motel u okolini Los Anđelesa. Mediji su najpre javili da je to zbog problema kroz koje prolazi s Dinom, s kojim je u braku 18 godina.

Međutim, izvor je za US Weekly izjavio da je nešto drugo u pitanju i da jeftini motel nema veze sa razvodom već - buđi.

- Tori i Din su dobro, a njen boravak u motelu sa decom nema veze sa razvodom. Odlučili su da ostanu tamo zbog buđi u kući. Tori je veoma ozbiljan kada su takve stvari u pitanju i neće sebe i decu da izlaže tome - rekao je izvor.

Tori je morala da se spreseli sa porodicom iz iznajmljene kuće ranije ove godine zbog tog velikog problema jer je buđ "lagano ubijala" nju i njenu porodicu, pa je čak pitala pratioce da joj preporuče advokata.

Tori Speling
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Paparaci su ih uhvatili kako napuštaju skromni smeštaj, a koji je čista suprotnost luksuznom životu koji je vodila dok je odrastala u jednoj od najskupljih vila u Los Anđelesu, poznatoj pod imenom The Manor i smeštenoj u ekskluzivnoj četvrti "Holmby Park". Tori se pojavila poprilično snuždena ispred hotela uz put, a pratili su je 16-godišnji sin Liam, 15-godišnja Stela, 11-godišnja Heti, desetogodišnji Fin i šestogodišnji Bo.

Najnovija šuškanja o bračnim problemima krenula su nakon što je Din nedavno na svom profilu na Instagramu objavio vest o razvodu.

"S velikom tugom i teškog srca javljam da smo Tori Speling i ja nakon osamnaest godina veze i petoro sjajne dece odlučili da krenemo svako svojim putem. Usprkos novom početku za nas nastavićemo zajednički da odgajamo našu decu. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom prelaznom razdoblju kako bismo ga svi skupa što lakše prebrodili", napisao je tada 56-godišnji glumac.

Ali, vrlo brzo nakon toga glumac je objavu obrisao, a mnogi su verovali da je ovakva objava bila glumčeva impulsivna reakcija na svađu sa suprugom, no čini se kako stvari ipak ne stoje dobro.

Tori Speling
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njih dvoje upoznali su se na setu televizijskog serijala 2005. i zaljubili na prvi pogled. Iste večeri završili su u krevetu zbog čega se raspao njen brak s Čarlijem Šanijanom i njegov s Meri Džo Justejs. Venčali su se 7. maja 2006. na privatnom ostrvcetu Vakaya, delu pacifičkog arhipelaga Lomaiviti u Fidžiju, a u idućih jedanaest godina dobili su petoro dece.

Međutim, njihov je brak dosta turbulentan pa su već jednom bili pred razvodom. O njihovu razvodu prvi put se pričalo nakon što je Mekdermot 2014. u dokumentarnoj seriji "True Tori" priznao da je bio neveran svojoj supruzi. Speling je tada rekla da je njegova ispovest uznemirila decu koja su videla medijske natpise na internetu, ali su uspeli da izglade odnos i ostali su u braku.

Tori Speling
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, Tori se proslavila ulogom u seriji ''Beverly Hills 90210'' gde je zaradila veliki novac, a velike nedaće zatekle su je prošlih nekoliko godina. Naime, nakon smrti Torinog oca Arona Spelinga u nasledstvu je ostalo 500 miliona dolara, a sav novac otišao je njegovoj udovici Kendi. U oporuci, Aron je napisao da će Tori pripasti samo 800 hiljada dolara što je izuzetno naljutilo ćerku koja se godinama borila s finansijskim problemima, a na njenu stranu nije stala ni majka.

Tori se u prošlosti borila sa zavisnošću od droge i alkohola, a dok je bila trudna s trećim detetom autom se zabila u školu za šta je krivila novinare.

Bonus video:

01:11

NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla: Ljudi te poistovete sa ulogom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track