BEBAN IZ PORODIČNOG BLAGA OSVOJIO JE MNOGA SRCA: Mladog glumca su svi obožavali, a danas izgleda potpuno drugačije! (FOTO)
Foto: Printksrin

EVO ČIME SE BAVI

BEBAN IZ PORODIČNOG BLAGA OSVOJIO JE MNOGA SRCA: Mladog glumca su svi obožavali, a danas izgleda potpuno drugačije! (FOTO)

Pop kultura -

Vukašin Marković pre dve i po decenije osvojio je publiku ulogom Bebana u kultnoj seriji "Porodično blago", kada je imao samo 12 godina.

Posle toga se pojavio u serijama "Jelena" i "Totalno novi talas", a već godinama je prisutan na našoj muzičkoj sceni. Vukašin Marković je frontmen grupe "Irie FM", koju je osnovao 2001. godine u Beogradu, a u istoj peva, piše tekstove i svira trombon.

Vukašin Marković, Beban
foto: Printscreen/Youtube

Pamtimo ga kao dečačića kratke kose, ali on sada izgleda potpuno drugačije. Ima duge braon talase i gustu bradu, a nežnijem polu se dopada i u ovom rok fazonu.

Pre nekoliko godina izazvao je burne reakcije u javnosti kada se u spotu pojavio potpuno nag. Koliko je drugačiji od većine, govori i činjenica da poseduje splav na kojem živi.

O učešću u "Porodičnom blagu" uvek je govorio sa zadovoljstvom.

Vukašin Marković
foto: Dragan Kadić

Vukašin se drži podalje od medija, posvećen je svojoj grupi, a tokom jednog intervjua za "Hello", govoreći o svojoj strasti prema motorima, otkrio je jedan dosad javnosti nepoznat detalj o svom odrastanju i porodici.

Još kao mali sam maštao o motoru, ali se otac tome protivio. Imao je nekoliko teških saobraćajnih nesreća, a posle jedne je ostao invalid. Zato mi nije dozvoljavao da nabavim motor. Tek kasnije, sa 24-25, kada sam se odvojio od kuće, moj prvi akt samostalnosti je bila kupovina motora. Imao sam svest o svemu, i, evo, već osam godina odgovorno vozim i uživam - skrenuo je odmah priču na drugu temu Marković, ne želeći da otkriva previše.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

03:03

MNOGO JE KRVI, VULGARNOSTI I GRUBOSTI: Čuveni Tika Špic iz Porodičnog blaga NIKAD OŠTRIJE o kolegama: To je NEGLEDLJIVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track