RIKI MARTIN POKAZAO KAKO MU IZGLEDAJU SINOVI! Nakon vesti o razvodu SRCELOMAC uživa na odmoru sa decom: Provodi se na skupoj jahti
Foto: Printskrin/Instagram

VIDEO

RIKI MARTIN POKAZAO KAKO MU IZGLEDAJU SINOVI! Nakon vesti o razvodu SRCELOMAC uživa na odmoru sa decom: Provodi se na skupoj jahti

Pop kultura -

Riki Martin uživa u odmoru u Monaku sa svoje dvoje starije dece, sa svojim 14-godišnjim sinovima blizancijam Mateom i Valentinom. Pevač "Livin' La Vida Loca", 51, je podelio video na Instagramu njihovih avantura na jahti.

- Vreme povezivanja sa blizancima, pre večerašnje emisije #Monaco #hijos," napisao je Riki Martin uz priloženi video snimak, na kom se vide otac i sinovi kako poziraju na jahti i uživaju u kupanju u moru.

Riki Martin se razvodi

Riki Martin takođe ima sina Rena (3) i ćerku Luciju (4) sa bivšim partnerom Džvanom Josefom. Riki Martin je ranije ovog meseca objavio da se razvodi nakon šest godina braka.

Martin traži zajedničko fizičko i pravno starateljstvo nad Renom i Lusijom u okviru prijave borbe za razvod, i nastaviće da odgaja blizance kao samohrani roditelj.

- Odlučili smo da okončamo naš brak sa ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom za našu decu i poštujući ono što smo iskusili kao par svih ovih divnih godina - rekli su Martin i Josef za magazin "PEOPLE" u zajedničkoj izjavi u četvrtak.

- Naša najveća želja sada je da nastavimo da imamo zdravu porodičnu dinamiku i odnos usredsređen na mir i prijateljstvo kako bismo nastavili zajedničko vaspitanje naše dece, čuvajući poštovanje i ljubav koju gajimo jedni prema drugima.

Pevač uživa da provodi vreme sa svojom decom i rekao je da bi "voleo da u budućnosti ima mnogo unuka i da svaka nedelja bude ispunjena porodicom".

Ranije je rekao da se ne protivi da ima više dece.

- Postoje trenuci u kojima želim još 10, a onda postoje ona jutra u kojima svi plaču, a ja kažem: "U redu, možda nam je dobro sa šest "ljudi u porodici", rekao je Martin 2020. godine.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja