FATALNA EVA LONGORIJA POKAZALA KAKO IZGLEDA BEZ IMALO ŠMINKE: Izgrmela na slici, a nije sakrila ni SEDE! Prava je LEPOTICA!
Foto: printscreen

FOTO

FATALNA EVA LONGORIJA POKAZALA KAKO IZGLEDA BEZ IMALO ŠMINKE: Izgrmela na slici, a nije sakrila ni SEDE! Prava je LEPOTICA!

Pop kultura -

Glumica i producentkinja Eva Longorija Baston zablistala je toliko puta na crvenom tepihu, a onda je nedavno na Instagramu pokazala kako izgleda bez šminke.

Pokazala je pritom i sede vlasi. Možda nekima čudno zvuči da je pravi iskorak kada neko pozira bez šminke i sa sedom kosom, dobro je i ako ima čuđenja, ali realnost potvrđuje da su takvi primeri zaista retkost. Naročito kada je reč o poznatim ženama.

Eva Longorija
foto: Printscreen

Da li zbog pritiska i očekivanja da uvek izgledaju lepo ili nečeg drugog, veliki broj poznatih žena ustručava se da pokaže kako zaista izgleda. Ali Eva Longorija Baston nije među njima.

Glumica na koju se ugledaju mnoge žene i koja zaista utiče na mnoge, ma koliko nekad takav uticaj bio nevidljiv, pokazala je svoje pravo lice. Prati je pritom i epitet svetske lepotice, a Eva Longorija Baston se nije ustručavala da demonstira svoj izgled van scene.

Na slici nema šminke i savršene frizure, ali je lepota tu. Ona prirodna i najrealnija lepota. Kada bi se objavljivalo više ovakvih fotografija, mnogi bi mislili tako. Trenutno dominiraju drugačije slike, a sa izgledom koji se njima plasira teško je držati korak, osim da u pomoć pozovete filtere, i razne druge aplikacije. Ali zašto ne biste bili kao Eva?

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:54

RADILA SAM ZA DŽABE KAO VODITELJKA, GLUMICA I PEVAČICA! Goga Sekulić iskreno o životu, a potom spomenula i Anu Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track