NEVIĐENI BLAM ČUVENE ROSALINDE TOKOM SNIMANJA UŽIVO: Spala joj veštačka kosa, a kad je OVO uradila, već je bilo KASNO (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

peh

NEVIĐENI BLAM ČUVENE ROSALINDE TOKOM SNIMANJA UŽIVO: Spala joj veštačka kosa, a kad je OVO uradila, već je bilo KASNO (VIDEO)

Pop kultura -

Glumica i pevačica Talija domaćoj publici je postala poznata početkom devedesetih, kada se proslavila ulogama u latino serijama.

Brzo je stekla svetsku slavu, a danas je udata za 23 godine starijeg Tomija Motolu, nekadašnjeg vlasnika kompanije „Sony“ i bivšeg muža pevačice Maraje Keri i sa njim ima dvoje dece.

Talija
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Talija, koju najbolje pamtimo po ulogama u serijama „Rosalinda“, „Marimar“, „Marija Mercedez“, „Marija iz predgrađa“ i drugim u međuvremenu je dala prednost muzičkoj karijeri i slabije se bavi glumom.

Kako mnogi komentarišu, ona sa godinama izgleda sve bolje, a veoma je aktivna i na društvenim mrežama, gde sa svojim pratiocima deli detalje iz svog privatnog i poslovnog života.

Ona je tako, snimajući video uživo na TikTok-u, doživela peh zbog kog je brzo njen snimak postao viralan.

Naime, ona je sedela na stolici pevala, a u jednom trenutku joj je spao veštački rep. Talija je brzo uhvatila „kosu“ i prekinula snimanje, ali je već bilo kasno. Da je ovo i nju zabavilo, svedoči činjenica da snimak nije uklonila sa svog naloga.

(Kurir.rs/Nova)

Bonus video:

02:54

RADILA SAM ZA DŽABE KAO VODITELJKA, GLUMICA I PEVAČICA! Goga Sekulić iskreno o životu, a potom spomenula i Anu Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track