SVI PRIČAJU O BREDU PITU I KAKO ODLIČNO IZGLEDA: Ovi muškarci su njegovo godište ili tu negde, a izgledaju... Procenite sami FOTO
Foto: Screenshot

fotke govore 1000 reči

SVI PRIČAJU O BREDU PITU I KAKO ODLIČNO IZGLEDA: Ovi muškarci su njegovo godište ili tu negde, a izgledaju... Procenite sami FOTO

Pop kultura -

Bred Pit je zaprepastio fanove tokom vikenda kada se pojavio na finalu Vimbldona na kom je igrao Novak Đoković.

Ljudi širom sveta očarano su posmatrali glumca koji je uživao u meču, pio napitak iz limenke i jeo čips - i ništa više nije morao da radi da bi žene odlepile. Breda, koji 18. decembra puni 60 godina, od tada upoređuju sa mnogim slavnim ličnostima koje su isto godište, ali i mlađi.

Bred Pit
foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Breda Pita uporedili su sa njegovim likom sa ekrana Bendžaminom Batonom, likom koji se rodio kao starac i postajao sve mlađi s godinama.

Oskarovac je izgledao fenomenalno i mamio uzdahe u plavoj polo majici i košulji.

Nakon što su Bredove fotografije sa turnira osvanule i na mrežama, fanovi su komentarisali njegov poletni izgled dok je uživao u meču. Komplimenti su se samo nizali i mnogi su rekli da izgleda kao da će zauvek biti mlad.

Bred Pit
foto: David Davies / PA Images / Profimedia

Iako je Bred vrlo verovatno blagosloven izvorom mladosti, zna se i da je holivudskoj zvezdi malo pomogao hirurg.

Ovo su javne ličnosti koje su rođene iste godine kad i Bred Pit (1963.)

Boris Džonson

Borisa je, 59, Laburistička partija istorijski ismejala zbog njegovog "ofucanog" pojavljivanja tokom e-poruke širom partije upućene članovima 2019. i od tada se njegov izgled redovno komentariše tokom svakog pojavljivanja.

Bivši premijer je takođe nedavno govorio o tome kako je probao čudesni lek za mršavljenje nakon što je primetio smanjenje struka svog kolege. Boris je priznao da je želeo da prekine svoje "napade na frižider" sa sredstvom za suzbijanje apetita, ali je priznao da mu to na kraju nije uspelo.

Džef Bezos

Džefov izgled doveden je u pitanje pre nekoliko godina kada su njegove dramatično napućene usne i super glatki, zategnuti obrazi izazvali glasine da je uradio estetsku operaciju.

Džef Bezos
foto: AP/PhotoCharles Krupa

Najbogatiji muškarac na svetu izgledao je drugačije – uglavnom naduvenije – na fotografijama i video-snimcima snimljenim posle njegovog puta u svemir.

Bred Pit
foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Rasel Krou

Rasel Krou je stekao slavu igrajući Maksimusa u bolkbasteru "Gladijator" iz 2000. godine. Ali dve decenije kasnije, 59-godišnji glumac prihvatio je daleko opušteniji izgled i sada je jedva prepoznatljiv u poređenju sa svojim slavnim danima.

Rasel Krou
foto: Profimedia

Dobitnik Oskara pokušavao je da se vrati u formu, nakon što se ugojio da bi igrao psihotičnog progonitelja u trileru "Unhinged". Glumcu "Beautiful Mind-a" nije strano da menja svoju figuru u zavisnosti od uloge koju igra. Glumio je bivšeg predsednika i generalnog direktora Foks njuza, Rodžera Ejlsa, u seriji "The Loudest Voice". Ova uloga zahtevala je od njega da se značajno ugoji i nosi "debelo odelo".

A, s obzirom na to da je i Bredli Kuper bio na istom meču, mnogi su poredili izglede ova dva glumca iako je Bredli od Pita mlađi oko 11 godina - a kao da između njih dvojice nema ni dan razlike.

A, Predrag Smiljković je imao samo 29 godina kada je igrao lik Tike Špica tokom snimanja serije "Porodično blago". Danas ima 53 godine.

Tika Špic, Predrag Smiljković
foto: Printscreen/Tviter

I na kraju, glumac Boro Stjepanović je u filmu "Ko to tamo peva" imao 33 godine.

Boro Stjepanović, Ko to tamo peva
foto: Printscreen

Dragan Bjelogrlića takođe nije zaobišao ovaj trend, ali on je imao šmekerski odgovor.

Bred Pit
foto: Printskrin

- Vidim da je ovo hit... - napisao je naš glumac.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track